Skip to main content
  • 18.07.2023.

Poznati su svi izvođači do sad najbogatijeg izdanja Zadar Sunset festivala

Paco Osuna, Joris Voorn, Roger Sanchez, Stacey Pullen predvode impresivan line up

Piše: 

Samo dva tjedna dijele nas od početka trećeg i do sad najbogatijeg izdanja Zadar Sunset festivala koji se na Pozdravu Suncu održava od 31. srpnja do 2. kolovoza. Ovaj sve popularniji svjetski događaj elektronske glazbe u Hrvatsku dovodi neke od najpoznatijih DJ zvijezda uz čije ćemo hitove uživati u zalascima sunca i spektakularnom pogledu na Jadransko more.

Uzbuđenje je na vrhuncu, jer upravo objavljen popis svih imena koja će vas ostaviti bez daha i prikovati za jedan od najljepših plesnih podija na svijetu.

U ponedjeljak, 31. srpnja nastupit će Paco Osuna i Stacey Pullen

Paco je talentirani španjolski DJ i producent koji se ističe svojim jedinstvenim zvukom koji kombinira elemente techno i house glazbe. Ovaj vrhunski inovator elektroničke scene nedavno je osnovao vlastitu etiketu Mindshake Records koja je postala prava globalna platforma za eksperimentalnu glazbu. Veliku pažnju bez sumnje će privući i nastup američkog techno majstora Stacey Pullena koji ima zapanjujuću sposobnost da prenese emocije kroz svoje setove. Njegov stil kombinira dinamične ritmove i hipnotične melodije.

U utorak, 1. kolovoza svoje će DJ umijeće pokazati Joris Voorn i Flashmob

Nizozemski majstor Joris Voorn, poznat je po svojoj virtuoznosti za miksetom. Na svojim nastupima spaja različite žanrove i stvara vrhunske hitove. Njegov najnoviji hit "Ryo" osvojio je srca obožavatelja diljem svijeta, a bez sumnje će i publiku u Hrvatskoj. Strast prema house glazbi na plesni podij prenijet će talijanski DJ i producent Flashmob. Nedavno je objavio novi singl "No Hurry" koji je osvojio radijske postaje i klubove diljem svijeta. Njegovi zarazni ritmovi i hitovi u Zadru će stvoriti pravu plesnu atmosferu.

Srijeda je je rezervirana za nstupe DJ legende Roger Sancheza i Mark Knighta

Sanchez ima više od tri desetljeća iskustva u glazbenoj industriji. Ovaj Grammyjem nagrađeni umjetnik proslavio se hitovima poput "Another Chance" i "Lost". Njegov talent za energične setove i mješavinu stilova čini ga istinskim liderom na plesnom podiju. Popis svjetskih glazbenih umjetnika upotpunjava britanski glazbeni virtuoz Mark Knight, jedan od najcjenjenijih producenata i DJ-eva u industriji. Nedavno je pokrenuo vlastitu etiketu Toolroom, a njegovi hitovi poput "Man with the Red Face" i "Your Love" postali su pravi klasici elektroničke glazbe.

Osim svjetski poznatih izvođača, na Zadar Sunset Festivalu će nastupiti domaće i regionalne snage koje se izdvajaju svojim talentom i strašću prema glazbi. Aldo Morro, Alvize, Armmando, Funky V, Groove Masters, Ivan Mastermix, Mony, Pablo Panda i Yakka posjetiteljima koji u Zadar dolaze sa svih strana svijeta donose dašak domaćih glazbenih stilova i vrhunske glazbe.

Uz središnji program na Pozdravu Suncu posjetitelje očekuju dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, beach sessionsi te boat party.

Zadar Sunset Festival održava se u organizaciji BSH Events, Selected Croatia iz Zadra, a uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra.

Festivalske ulaznice se mogu nabaviti po početnoj cijeni od 29 eura do utorka u 19h kada će cijene narasti. Dnevne ulaznice će biti moguće kupiti od srijede u 19h. Za sve opcije posjetite Entrio.hr

paul 1 desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.