Skip to main content
  • 18.07.2023.

Ljetni hit s početka 2000-ih -Na Palagruzu- dobio je remiks E-Basea

Svježa obrada kultnog hita s početka tisućitih koji će definitivno naći mjesto na ljetnim playlistama

Piše: 

Šo!Mazgoon početkom tisućitih je objavio ljetni hit “Na Palagruzu”, koji je naposljetku postao i njihov najveći hit. Otočki bend, donosio je spajao razne glazbene izričaje s tradicijskom etno glazbom južnih hrvatskih otoka.


Foto Goran Jakuš

Dvadeset godina nakon nastanka originala, hrvatski DJ i producent E-Base odabrao je upravo “Na Palagruzu” kao sljedeću traku koju će remiksat. Originalni vokal “Na Palagruzu” izvanredno je uklopio u jaki groove i prozračne melodične zvukove te je kroz kultni hit doveo ljetnu atmosferu open air festivala i klubova kod svakog slušatelja.

Uz E-Basea na remiksu su radili Slavko Vincek koji je odgovoran za programiranje i mix te Leon Krog koji je odsvirao klavijature i synthove.

Ovo nije prvi izlet E-Basea u obrađivanje popularnih hrvatskih hitova. Tijekom godina začino je Josipu Lisac i njenu “Ispočetka”, Mayales i “Mogu Sama” te Jinxovo Ljeto”.

Nedavno je bio i gost panela "Treba li remiksirati poznate izvođače?" koji se održao prošle godine u Pločniku u sklopu 6. izdanja Ambasadora.

dobar house desktiop
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju