Skip to main content
  • 10.05.2024.

Prvi nastup Baby Lasagne nakon Eurosonga je na Sea Star festivalu

Sea Star Festival prizvat će sunce i otvoriti ljeto eksplozivnim lineupom i besprijekornom produkcijom od 23. do 26. svibnja.

Piše: 

Kao i dosad, dva glavna dana festivala bit će petak i subota, 24. i 25. svibnja, dok će četvrtak i nedjelja biti rezervirani za Welcome Day i After Party.

Jedno od najčešće postavljenih pitanja – gdje će Baby Lasagna održati prvi koncert nakon Eurovizije – konačno je dobilo odgovor: na glavnoj pozornici Sea Star festivala, u svom rodnom Umagu. I to ne sam, nego u sjajnom društvu još jedne Eurovizijske favoritkinje i pobjednice San Rema Angeline Mango.

Baby Lasagna i Angelina Mango pridružit već napucanom lineupu šestog Sea Stara na kojem su Ofenbach, John Newman (u Hybrid DJ setu), Hot Since 82, Deborah de Luca, ARTBAT, Ian Asher, Grše, Kuku$, Z++ i niz drugih atraktivnih regionalnih artista!

Limitiran broj festivalskih ulaznica* po povoljnijoj cijeni uz promo kod “Endrophin” je dostupno kroz sustav Entrio.

„Kao što je Konstrakta bila prvi domaći headliner u povijesti Exita izuzetno smo ponosni što će jedan domaći izvođač, naš Umagež, predvoditi program Sea Stara. Baby Lasagna je nevjerojatno talentiran glazbenik i sigurni smo da ćemo na festivalu proslaviti Eurovizijsku pobjedu s fanovima iz cijelog svijeta“ – izjavio je osnivač i direktor Sea Star i EXIT festivala, Dušan Kovačević.

Baby Lasagna novi je glazbeni projekt umaškog kantautora Marka Purišića čija je pojava na sceni oduševila slušatelje diljem Europe, ali i svijeta. Marko je Baby Lasagnu stvorio kako bi mogao stvarati glazbu koju želi prezentirati javnosti. Kroz, kako sam kaže, predvidljive glazbene aranžmane i melodije koje lako ulaze u uho, Marko svojim stihovima nastoji poslati važniju i dublju poruku o različitim problemima današnjice, a glavna mu je misija zabaviti slušatelja dok osvjetljava društvene i duhovne izazove s kojima se pojedinci i društvo susreću.

Važnu je poruku uklopio i u svoju pjesmu „Rim Tim Tagi Dim“ s kojom su se poistovjetili milijuni ljudi: pjesma na Spotifyju broji preko tri milijuna streamova, a spot je na YouTubeu u mjesec i pol dana uspio skupiti 2,7 milijuna pregleda. Mnogima su oči trenutno uprte u eurovizijske kladionice i predviđanja, a upravo Baby Lasagna dominira ljestvicama kao jedan od najvećih favorita – na prvom je mjestu proveo čak 32 dana. Osim eurovizijskog megahita, Baby Lasagna iza sebe ima još dvije pjesme „Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much“ i „IG BOI“, singlove koji će se naći na njegovom debitantskom albumu „Demons & Mosquitos“. Nakon što osvoji stage Eurovizije, Baby Lasagna razvalit će svojim iščekivanim nastupom na domaćem terenu.

Baby Lasagna i Angelina Mango nakon velikog eurovizijskog nastupa u Švedskoj dolijeću u umašku lagunu Stella Maris. Uz njih će na šestom izdanju Sea Star Festivala nastupiti brojne svjetske i regionalne superzvijezde, od kojih su dosad najavljeni Ofenbach, John Newman (Hybrid DJ set), Hot Since 82, ARTBAT, Deborah De Luca, Ian Asher te mnogi drugi.

Upiši promo kod “Endorphin” i ostvari 10% popusta za festivalsku ulaznicu!

Limitiran broj festivalskih ulaznica* po povoljnijoj cijeni uz promo kod “Endrophin” je dostupno kroz sustav Entrio.

*Promo kod vrijedi samo za “Festivalska ulaznica (IV)

sonus 2
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju