Skip to main content
  • 27.02.2023.

Sea Dance predstavio prva imena te najavio nešto raniji termin

Posljednji ljetni festival iz EXIT-ove obitelji imao je turbulentnu 2022. te bio na rubu otkazivanja, ali kako stvari stoje za nadolazeće izdanje nema straha

Piše: 

Sea Dance Festival potvrdio je i najavio nadolazeće 9. izdanje koje će se održati u nešto ranijem terminu. Umjesto “zatvaranja” ljetne sezone, festival će se održati u “vrhuncu” ljeta od 18. do 20. kolovoza na plaži Buljarica nedaleko od Budve.

Nakon što je Indira Paganotto potvrđena za Sea Star na početku ljeta, popularna španjolska DJ-ica stiže i na Sea Dance gdje će se pridružiti traženom ukrajinskom dvojcu ARTBAT-u kao headlinerica. Prvi val izvođača pojačavaju lokalni DJ-evi i producenti, kojima će biti posvećena cijela pozornica. Stižu Buba, Budo Šuković, Burkakke, CHBX, Eve Jo, IKS OKS, Lerr, Marko Pajković, Marko T, Moody Kid, Mr Mips, Necke, Novak, Pelzensers, Raven Tk, Shandu, Stanco, Starac, Stevan Mandić, Straks, Trippu i Vlado Božović.

 

Uz broja elektronička imena, kao i što smo navikli od EXIT-ovih festivala i Sea Dance će imati široki glazbeni raspon te su već potvrđeni regionalni rap, trap i rock izvođači.

Kako se prošle godine ispratilo “vječno ljeto” pogledajte kroz reportažu našeg novinara Tonija Jurića te neke od trenutaka doživite kroz videa na našem Instagram profilu.

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.