Skip to main content
  • 16.05.2024.

Sea Star festival zaokružio program te otkrio raspored po danima

Techno, trap, pop, rock zvijezde i eurovizijske zvijezde – šesti Sea Star je zaokružio svoj program!

Piše: 

Naslovna foto

Sea Star Photo Team

Exitov će se Sea Star Festival održati od 23. do 26. svibnja u idiličnoj morskoj kulisi umaške lagune Stella Maris. Festival će svoja vrata otvoriti u četvrtak, 23. svibnja fantastičnim Welcome Day partyjem, središnji dani biti će petak i subota, 24. i 25. svibnja, a sve će finiširati Closing partyem koji traje do nedjelje u podne. Program Sea Stara odvijat će tradicionalno na desetak festivalskih pozornica i zona.

Limitiran broj festivalskih ulaznica* s 10% popusta uz promo kod “Endorphin” je dostupan kroz sustav Entrio. *Promo kod vrijedi samo za “Festivalska ulaznica (IV)

Welcome Day – četvrtak, 23. svibnja

Sea Star će svoja vrata po šesti put otvoriti u četvrtak, 23. svibnja, a sunčanu će dobrodošlicu ispunjenu ljekovitom glazbom osigurati CACAO Я:EVOLUTION koji će predstaviti natural high zonu u suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima. Za veličanstveni će se doživljaj Welcome Day partyja pobrinuti maestro svjesne glazbe i vizionar zvuka medicine – Mose, a za atmosferu otvorenja bit će zadužen i ekstatični DJ Tebra te glazbeni vizionari Mr. Forest i Donnie Darko koji će u lagunu donijeti organski techno i house inspiriran šamanskim i arapskim melodijama te afričkim ritmovima.

Petak, 24. svibnja

Na prvom od dvaju centralnih dana festivala lineup Tesla Main Stagea predvode talijanska techno kraljica Deborah De Luca, tech-house velemajstori ARTBAT, vrući DJ Hot Since 82 te jedinstveni INIKO. Na glavnoj će pozornici euforiju izazvati bendovske regionalne rock senzacije Joker Out, Buč Kesidi i Keni Nije Mrtav. Prvog dana u Nautilus Arenu slijeću trap superheroji – gazda tvrdih stihova i predsjednik vrha Billboarda Grše, pioniri trapa Kuku$, autor, producent i vlasnik najvećih hitova z++, mlade gospodarice ritma tam & Jymenik, zvijezda u usponu Rouzi te Zevin i Thicc Boi. Divljim valovima Electric Waves stagea zasurfat će Pablo Panda, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB, Inner Sense i Ivan Erjavac.

Subota, 25. svibnja

Glavni je stage u subotu rezerviran za mladog kalifornijskog producenta i DJ-a Iana Ashera, autora velikih svjetskih hitova Johna Newmana (Hybrid DJ set), najslušanije DJ-eve današnjice Ofenbach te eurovizijske finaliste Baby Lasagnu i Angelinu Mango. Na Main Stageu će nastupiti i opasni dio trap-ganga: Senidah i Devito, a stižu i regionalni majstori za DJ pultom Vanillaz i Thicc Boi. Nautilus će elektrizirati Victoria, DJ Gumja, Estella Boersma, DJ Jock i Lucius Light, dok će Electric Waves pozornicom zavladati Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić, Marcel i Ana Uzelac b2b DJ Evan.

Closing Party – nedjelja, 26. svibnja

Tko preživi, pričat će! Nedjelja je rezervirana za najjače i najupornije partijanere. Closing Party, sabiranje dojmova, posljednji ples i opraštanje s magičnom lagunom imat će svoj soundtrack, a za njega će se pobrinuti naelektrizirani DJ-evi Electric Waves stagea koji će puštati sve dok sat ne otkuca podne.

Upiši promo kod “Endorphin” i ostvari 10% popusta za festivalsku ulaznicu!

Limitiran broj festivalskih ulaznica* po povoljnijoj cijeni uz promo kod “Endrophin” je dostupno kroz sustav Entrio.

Ovogodišnji Sea Star Festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, Grada Umaga, Turističke zajednice Grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.

dobar house desktiop
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn