Skip to main content
  • 7.05.2024.

Sea Star će postati elektronski raj!

Ranije objavljenim headlinerima ARTBAT-u, Debori De Luca, Hot Since 82 pridružio se čak 21 artist.

Piše: 

Naslovna foto

Sea Star Photo Team

Šesto izdanje Sea Star Festivala održat će se u očaravajućoj umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. svibnja 2024. godine. Kao i dosad, četvrtak i nedjelja bit će rezervirani za Welcome Day i After Party, dok će glavni dani festivala biti petak i subota, 24. i 25. svibnja.

foto: Sea Star Photo Team

Za dobrodošlicu će se na Welcome Day partyju u suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima kao dio CACAO Я:EVOLUTION programa pobrinuti eterični maestro svjesne glazbe – Mose. Za idilično će se otvorenje magičnog festivala uz Mosea pobrinuti i ekstatični Tebra te glazbeni vizionari Mr. Forest i Donnie Darko.

Šesto izdanje Exitovog Sea Star Festivala zaokružilo je Electronic Paradise – svoj vrući techno program u magičnoj umaškoj laguni Stella Maris. Ranije objavljenim headlinerima ARTBAT-u, Debori De Luca, Hot Since 82 pridružio se čak 21 artist. Na Nautilis areni nastupit će jaka techno imena – Estella Boersma, DJ Jock, Katalina, DJ Gumja i Lucius Light, a Electric Waves stageom će zavladati sjajni elektro mađioničari koje predvode Inner Sense, Marcel, Pablo Panda i Kali.

Na Electric Waves pozornici u petak će se izredati izvrsna imena: Inner Sense (sjajan dvojac i uzdanice EXIT Soundscape labela), Pablo Panda, Kali, Ivan Erjavac, Samo Tako b2b Korak i DBFB. Električni lineup stagea u subotu će upotpuniti Marcel, Ana Uzelac b2b DJ Evan, Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić.

foto: Sea Star Photo Team

Novih izvođača ima i u drugim žanrovima Sea Stara! U ovogodišnji lineup upisali su se i neponovljivi trap pop čarobnjak koji je kabrioletom uletio u trap-gang postavu – z++, nadolazeća electro pop zvijezda Vimoksha, regionalni EDM heroji Vanillaz.

Aktualne cijene ulaznica najkasnije do 10. svibnja! Počela i omiljena prodajna akcija!

Festivalske ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 54 eura, dok je jednodnevne ulaznice moguće kupiti po 29 eura s popustom od 30% na finalnu cijenu. Ove cijene na snazi će biti do petka, 10. svibnja do kraja dana, nakon čega se povećavaju! Krenula je i omiljena akcija „Kupi 4, zgrabi 5!“ u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta ulaznica dobiva na poklon.

Ulaznice su dostupne na službenoj stranici Sea Star Festivala, na svim prodajnim mjestima ili u sustavu Entrio.

brejcha 2
brejcha 1
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn
dobar house mobile
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn