Skip to main content
  • 4.01.2024.

Time Warp otkrio najveću postavu u povijesti povodom proslave 30 godina

Njemački festivalski brend je objavio detalje svoje velike i dugoiščekivane obljetnice.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Time Warp

Time Warp će ovog proljeća, točnije 5. i 6 travnja proslaviti 30. rođendan. Nadolazeće jubilarno izdanje kultnog njemačkog festivala se vraća u Maimarkt Mannheim sa simboličnih 30 sati glazbe tijekom dva dana. Prvog dana festivala plesat će se na tri floora uz 19 DJ-eva, a drugog dana će se pleasti na još tri dodatna floorova uz čak 39 DJ-eva.

Slavljeničko festivalsko izdanje dovodi imena koja su uz Time Warp od samih početaka, kao i nove uzbudljive talente. Listu od preko 50 DJ-eva predvode ARTBAT, Adam Beyer, Adriatique, Dax J, Honey Dijon, Indira Paganotto, Jamie Jones, Joseph Capriati, I Hate Models, Kobosil, Marco Carola, Nina Kravitz, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Sam Paganini, Sven Vath i mnogi drugi.

30. rođendan Time Warpa će se proslaviti s raznovrsnim programom, ekskluzivnim b2b kombinacije, jedinstvenim dizajnom i audio-produkcijom na svakom flooru i još ponekim iznenađenjem kojeg organizatori neće otkriti prije samog početka festivala.

Tijekom 2024. Time Warp će ponovno biti na svjetskoj turneji te će uz već tradicionalne lokacije u Sao Paolu i New Yorku, posjetiti Madrid po prvi put i to početkom listopada. Svi detalji o nadolazećoj proslavi Time Warpa, kao i ostalim inačicama festivala dostupni su na službenoj web stranici.

Prošlogodišnje proljetno izdanje Time Warpa je posjetila naša suradnica atmosferu i dojmove prenijela kroz tekst te video snimke.

sonus 2
paul 2 mobile
Kao entuzijastični obožavatelji Printworksa, autori ovog videa bili su apsolutno oduševljeni kada im je omogućen ekskluzivan prvi pogled na londonski Drumsheds
sonus 1
Kao entuzijastični obožavatelji Printworksa, autori ovog videa bili su apsolutno oduševljeni kada im je omogućen ekskluzivan prvi pogled na londonski Drumsheds