Skip to main content
  • tomcraft
  • 29.11.2012.

Tomcraft, Outwork i Inna u Sarajevu

Organizator Sarajevo Spring Music Festa potvrdio je glavna imena koja će nastupiti na dva floora u Domu Mladih u Sarajevu.  Uz pop zvijezdu Innu line up je pojačan DJ imenima.

Naslovna foto

Tomcraft

Dakle 12. travnja 2013. Inni će se pridružiti njemački DJ Tomcraft kojeg najviše pamtimo po hitu “Lonliness” iz 2003. koji je prodan u stotinu tisuća primjeraka. Sličan uspjeh zabilježio je i hit singlom “Silence” koji se popeo u TOP 20 najprodavanijih singlova u Njemačkoj.

{youtube}nEROOmxXnfc{/youtube}

Uz Tomcrafta nastupa i talijanski DJ-producent Pietro Bertini aka Outwork poznat po remixima kao što su "Summer Jam“ za Underdog Project, "Soul Sister Soul Brothers“ za Dukea kao i za Rivera Project "Some kind of Heaven“, ali ipak najzapaženija je saradnja s Mr. Geeom na singlu "Elektro“, originalno objavljenim u tri različite verzije, kojeg su poznati DJ-i kao što su Bob Sinclar, Roger Sanchez, Erick Morillo, dok je Robbie Rivera napravio remix i licencirao ga ekskluzivno za SAD.

{youtube}Dd7e82ReE5U{/youtube}

Za sad su također potvrđeni DJ Tarkan, naši DJ-i Edy C i Pete Dux, očekuje se potvrda Valentina Kanzyanija, ali i mnogih drugih s obzirom da je najavljeno preko 15 svijetskih i regionalnih izvođača.

{soundcloud}https://soundcloud.com/edy-c/edy-c-scheva-juri-paik-octopus{/soundcloud}
 

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk