Skip to main content
  • Calvin Harris
  • 29.11.2012.

Otvaranje boca nad synth zvukom!

Calvin Harris, škotski DJ i producent koji je glavna tema klupskih i inih medija ovih dana, uglavnom zbog tužakanja s BBC-om, današnju dance glazbu vidi degradiranu do jeftine glazbe i uzbuđenja.

Piše: 

Naslovna foto

Calvin Harris

Calvin se trenutno nalazi u Australiji gdje traje Stereosonic festival, a u intervjuu za jedan tamošnji medij progovorio je o današnjem poimanju dance glazbe.

Puno današnje dance glazbe, svodi se na stajanje u klubu i otvaranje boca na zvuk jeftinog syntha, kojeg svatko može napraviti doma i dati nekomu da mu to izmiksa. Ja nisam takav.’, kaže Harris.
{youtube}17ozSeGw-fY{/youtube}

Upravo za svoj posljednji uradak “Feels So Close” kaže daje potpuna suprotnost toj jeftinoj dance glazbi koju prezire.

Emocionalna je, a ima i emo vokal. Ne sjećam se kada je zadnji put gitara bila upotrijebljena tako u dance glazbi. Također, tu su svi instrumenti pravi. Nema ništa lažnoga u tome – prava muzika, prava melodija i prave emocije.’, objašnjava Harris.

Poslušajte njegov emo hit, pa procijenite….isplati li se otvoriti bocu?
{youtube}dGghkjpNCQ8{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk