Skip to main content
  • 1.12.2022.

Tomorrowland otkrio temu i datume za 2023.

Nakon velikog povratničkog izdanja prošlog ljeta, Tomorrowland je okrenuo novu stranicu

Piše: 

Više od 600 tisuća partijanera prošlo je kroz tri vikenda Tomorrowlanda ljetos, kada se popularni belgijski festival vratio nakon dvije godine prekida uzrokovanog pandemijom koronavirusa.

Sljedeće izdanje na rasporedu, ono 2023., neće imati tri vikenda programa, već se vraća u dobro poznati ritam s dva festivalska vikenda. Mali gradić Boom u kojem je smješten Tomorrowland, partijanere će primit od 21. do 23. te od 28. do 30. srpnja.

Poznata je i tema 17. izdanja Tomorrowlanda, a zvat će se “Adscendo”. Iako većina detalja nije poznata, otkriveno je da će i ove godine biti naglasak na veličanstvenoj glavnoj pozornici koja će biti u dizajnu velike knjižnice u stilu fantazije. Cijela priča o nadolazećem izdanju ikoničkog festivala kreće s novim digitalnim iskustvom u siječnju za sve pred registrirane partijanere. Također, tijekom proljeća nadolazeće godine, stiže i knjiga o Tomorrowlandu na kojoj se radi više od dvije godine, a stavit će ovogodišnju temu u kontekst.

Registracija za prve ulaznice otvara se 7. prosinca u 15h. Prodaja “Global Journey” ulaznica je na rasporedu 21. siječnja nadolazeće godine u 17h, a generalna predprodaja karata za registrirane korisnike je 28. siječnja od 17 sati.

 

sonus 2
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju