Skip to main content
  • garden festival
  • 11.12.2012.

U Petrčane stiže novi festival

Stanovnici Petrčana žalili su za festivalom poput Gardena, koji se zbog otežanih okolnosti preselio u Tisno koje sad već broji pet festivala i bilježi bogatu turističku sezonu.

Naslovna foto

garden festival

Još smo u srpnju ove godine objavili članak u kojem se navodi da je direktor hotela „Pinija“ u Petrčanima odbio dati suglasnost za održavanje Garden festivala zbog buke, koja je navodno smetala njihovim „ozbiljnijim“ gostima, no na drugu stranu šef mjesnog odbora Petrčana Velimir Ćubrić tada je za časopis Forum poručio organizatorima festivala da su uvijek dobrodošli.

love system festival

Izgleda da su britanski organizatori njegovu poruku shvatili ozbiljno, jer će se sljedeće ljeto od 30. svibnja do 2. lipnja na punti Radman i boat partijima održati Love System Festival. Kapacitet će biti ogranižen na 800 posjetitelja koji će imati mogućnost kampiranja ili privatnog smještaja.

Bicep, Jay Shepheard, George Fitzgerald, Shonky, Midland dio su prvonajavljenog line up-a sadržanog od prifinjenih zvukova house, disco, techno i bass glazbe, kojeg možete provjeriti ovdje, uz label partnere poput Undergrounda, Bad Apple, 2020Vision, Micron, Flux i ManMakeMusic. Prve early bird ulaznice po cijeni od 59 funti dostupne su ovdje.

Četiri glazbena dana novog festivala u Petrčanima u narednim će mjesecima nadopunjavati line-up, stoga budite u toku.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk