Skip to main content
  • masters zagreb
  • 11.12.2012.

Masters među najboljim klubovima u Europi

Odmah nakon berlinskog Berghaina na prvom, drugo mjesto najboljih underground klubova u Europi zauzeo je zagrebački klub Masters.

Naslovna foto

masters zagreb

Lista najboljih underground klubova u Europi nalazi ne sa na portalu europesgreatest.com na kojem su opisani najbolji klubovi na svijetu i koji je pokrenut kako bi ljudima dao kritički osvrt na klubove po gradovima te da ljudi koji putuju svijetom i obilaze klubove znaju gdje je najbolje mjesto za izaći i koji klub trebaju posjetiti.

atmosfera

Najbolji klub ovog tjedna prema njihovoj listi je zagrebački Masters na Ravnicama koji se trenutno nalazi u rubrici „This weeks hottest club“. Također se nalazi na drugom mjestu 25 najboljih underground klubova u Europi, rangiran je bolje nego londonski Fabric, End, amsterdamski Trouw i Air ili pak pariški Rex.

Masters se istaknuo svojom otvorenošću, internacionalnim DJ gostovanjima i odličnom ekipom koja zalazi u njega.
Cijelu listu najboljih 25 underground klubova provjerite ovdje.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2