Skip to main content
  • alt
  • 8.05.2015.

Ultimativna X-Bass Avantura unutar programa Exit i Sea Dance festivala!

Kolektivno ime za dva sestrinska festivala Exit i Sea Dance, Exit Avantura dobila je imena svjetskih headlinera koji će zatresti X-Bass pozornice.

 
Od Petrovaradina do Jaza u suradnji s UKF-om na Exit X-Bass popis upisali su se još škotski producent Hudson Mohawke, londonski producenti Kove i Icicle te beogradski DJ kolektiv Vatra. A kako bi bass proderao i floorove Jaza na Sea Danceu tu su Noisia i Black Sun Empire te čak četiri tandema kao što su Fred V & Grafix, Calyx & Teebee, GotSome, Brookes Brothers, i službeno najbolji mladi drum’n’bass producent Maduk.
{youtube}jjbiMXfe2NU{/youtube}
 
Pridodamo li ove friško nakalemljene umjetnike uz već poznati program na kojem će se zateći The Prodigy, Rudimental, Zomboy, Just Blaze, Roni Size Reprazent, Goldie ft. MC LowQui, Dirtyphonics, Sigma, Wilkinson, Hannah Wants, Breakage ft. Lx oNe, Kasra, Mefjus i Enei, nema sumnje Exitova i X-Bass avantura postat će najtraženiji bass program Europe.

alt

 
James Rockhill aka KOVE nova je nada britanskog bassa koja izdaje za izdavačku kući legendarnog Andyja C.- ja RAM Records a na glavnoj pozornici EXita moći ćete ga uloviti 9. srpnja. S 30 mjestom na UK top lisit i preko pet milijuna pogleda na remix Johna Newmana znaš da te čeka bomba. Te iste večeri pozornicu zauzima i Icicle koji će predstaviti svoj audio vizualni koncept Entropy na kojem će mu u ekstazi vizualnog pomoći VJ Immanent. 11. srpnja dolazi nam najmlađi ikada sudionik svjetskog DJ prvenstva „DMC“! kojeg sada možete uhvatiti na Warp Recordsu, Ross Birchard aka Hudson Mohawke. Istoga dana vrijeme je da  floor preuzme Vatra, suvremeni fenomen beogradskih klubova koji u posljednje četiri godine aktivno organizira najposjećenije hip-hop i R’n’B žurke!

alt

 
Vlasnici trostruke Beatport Music nagrade i poznati nizozemski trio, Noisia, nastupit će 15. srpnja na glavnoj pozornici Sea Dance festivala! Vlasnici su tri izdavačke kuće Vision, Division i Invisible, a njihovu glazbu objavljuju i Jay Z i Skrillex. Druge noći na Jazu nastupit će i najsvježije pojačanje svjetske drum’n’bass scene, Fred V & Grafix! Još uvijek je aktualan njihov album „Recognise“ objavljen za etiketu Hospital dok u CV-ju nose remixeve za Rudimental i Emeli Sande. 16. srpnja stiže  nizozemski tech-dnb trio Black Sun Empire koji su već raspalili i na Glastonburyju i Lowlandsu. Dan nakon dolazi bristolski duo GotSome vlasnici aktualnog hita sa legendom grimea Willyjem, a iste većeri naatupit će i  Calyx & TeeBee  sjedeći na lovorikama posljednjeg albuma “Anatomy”. Konačnii dan Seadancea pojavit će se i mladi DJ drum’n’bass scene – Maduk, inače aktualni vlasnik titule „Najboljeg novog producenta“ u okviru najvećeg bass natjecanja „Drum&BassArena“.
 
Pa dragi naš biraj što ti se sviđa i uskoći u X-Bass avanturu. Zvučnici će biti spremni! Skokni na Exit stranice kako bi uhvatio svoje ulaznice.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk