Skip to main content
  • alt
  • 4.02.2015.

Ultra Europe i Miami uvode Resistance stage

Borg je možda rekao da je otpor uzaludan, no je li tome tako? Je li zaista? Nećeš nikada znati ako otpor ne pružiš pa su tako i organizatori Ultre odlučili zaroniti duboko duboko u podzemlje undergrounda.

 
Kako su Ultra Miami i Ultra Europe, koja će tresti Split od 10.- 12. srpnja, nedavno pustile prvu fazu stanovnika lineupa iznenadili su viješću da se svjesno odmiču od glavnog toka rijeke i bacaju se u mokre pritoke podzemnih tokova.
 
Nakon splitskog warmupa čeka vas tri dana ekstaze na Poljudu, a Faza 1 je bacila imena kao The Chemical Brothers (LIVE), Axwell Λ Ingrosso, David Guetta, Carl Cox, Tiesto, Armin Van Buuren, Steve Angello, Zedd, Afrojack, Alesso, Knife Party, Martin Garrix, Nicky Romero Oko na lineup za prvi otpor Miamija bacite niže, dok ćemo za onaj europski još malo pričekati.

alt

 
No do tada dijelimo s vama viziju koju su ultraši imali na umu pri uvođenju novog stagea. Pa kaže: 'Resistance: To je nagon da se ide protiv struje, iziđe iz okvira, da se odmakne od norme i doživi nešto novo, pomaknu barijere i granice i napusti vlastita zona udobnosti kako bi mogli otvoriti oči i uši prema neotkrivenom području elektroničke glazbe'.
{youtube}vzb2PHvGYf0{/youtube}




sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2