Skip to main content
  • alt
  • 31.12.2014.

Ultra “slučajno” objavila fazu 1 lineupa

Samo mudar marketinški trik ili zaista “curenje” informacije od nekoga iz Ultrina teama donijelo nam je prvi lineup nadolazeće Ultre Miami.

 
Iako smo skloni vjerovati da se radi o mudrom marketingu, jer su tajnovite i skrivene stvari uvijek slađe pa je tako i uzbudljivije virnuti na lineup ako znate da još ne biste smjeli.
 
Team Ultre još nije službeno potvrdio fotku, ali nije ju ni diskreditirao i čini se da se sporni letak u potpunosti poklapa sa svim dosadašnjim najavama. U posljednja 72 sata Ultra je na službenim stranicama lineupu pridodala imena kao Cashmere Cat, Eric Prydz, Tensake, Kiesza, Goldroom, Bonobo, Galantis, Yellow Claw i Gorgon City.

alt

 
Izuzetno je zanimljivo da je veliki broj ne EDM umjetnika također zasjeo na listu pa su se tako među headlinerima našli Dixon, Loco Dice, Marco Carola, Tale of Us, Adam Beyer, Jamie Jones, Maceo Plex i UMF, ali zagrizli su i veliki komad EDM kolača s Hardwellom, Skrillexom, Stevom Angellom, Tiëstom i povratnikom na festivalske pozornice Aviciijem.
 
Live stage će tresti virtuoziteti Portera Robinsona, Odesze, Bassnectara, Gorgon Cityja, RAC-a a ispod preklopa na letku temeratura se podiže sve više s umjetnicima kao Bonobo, Galantis, Tensnake i Joris Voorn. tu su i legendarni John Digweed i Sasha, kao i svježa ozarena lica Thomasa Jacka i Trippy Turtle.
 
Do službene potvrde Ultre ne možemo ne vjerovati da na rukama imamo pravo ubjavu lineupa. Eto imamo i božićna čuda, ali čini se i novogodišnja.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk