Skip to main content
  • alt
  • 31.12.2014.

Najbolji NYE partiji svijeta biti će u…

Naravno da se sjećaš Nove u kojoj si slučajno upao u najbolju priču u kojoj si se ikada našao, ali i potpuno suprotnih gdje si nakon brda potrošenog novca i živaca pomislio: “Koji vrag je ovo?”

 
Svi smo ponekad bili tamo na ružnom naličju prevelikih očekivanja kad se TV i topli krevet više ne čine kao loša ideja i misliš si. “Wow?! Jel’ sam za ovo obrijala noge?!”
 
Noćas krenite kuda ste naumili bez prevelikih očekivanja, pustite stvarima da se same dogode, neka vas atmosfera ponese. Opusti se, prestani kontrolirati svaku sitnicu večerašnjeg partyja, izvan kontrole je i to je u redu, kaos je lijep kada zaplešeš s njim.

alt

 
Kako će parijaneri diljem svijeta krenuti u nove početke? Donosimo vam osam najfenomenoznijih i najobećavajućih partija diljem svijeta.
 
Disclosure’s Wild Life NYE – New York
Britanski garage protresti će mol 94 sa opasnim DJ setom a nakon što velika ura otkuca svoje možete dalje proplesati noć s Claude VonStrokeom, Duskyjem, Ten Wallsom, Kyle Hall i Isaacom Tichauerom.
 
Jack U na Madison Square Garden – New York 
New York se isprsio ove godine pa će golemu arenu napuniti tisuće i tisuće za koje neće biti zime pod pult diktaturom Dipla i Skrillexa.

alt

 
OMFG! NYE 2015 – Los Angeles
Prikladno ime, zar ne? Toliki lineup da se proslava pretvorila u mini festival i započela prije dva dana s Flosstradamusom, GTA i Branchezom, zatim slijede Madeon, Deoro i What So Not sve dok Eric Prydz ne zauzme pult za službeni 3,2,1
 
Rhondapolis NYE – Los Angeles
Standard hotel u LA-ju prošle je godine postavio golemi disco party i ove godine se događa deja vous. 13 floorova, 4 stagea (uključujući i onaj na krovu i kraj bazena). Dekadentna orgija hedonizma sve je sobe rezervirala za posjetitelje partija a u ekstazu će vas pogurnuti mic po mic Hot Chip, Derrick May, Etienne de Crécy, Omar-S, Jimmy Edgar, Peanut Butter Wolf, J.Rocc, Moon Boots, Martyn, Perseus, Wolfram, SONNS…

alt

 
Tulum New Year’s Festival – Mexico 
Ay Caramba!!! Golemi beach party na kojem vas iza pulta čekaju Nicolas Jaar, RAC, DJ Harvey, Prins Thomas… pa ti reci da ne želiš uz Jaara na plaži dočekati friški početak.
 
Snowglobe Festival – Lake Tahoe, CA
Na kampusu Lake Tahoe fakulteta organizatori Snowglobea sakupili su debeli lineup. Velika fešta na otvorenom sa studentima željnim puštanja pare plesat će na Skrillexa, Zedda, Flume, Portera Robinsona, disclosure, J Philipa, Justina Martina, Trippy Turtle, Branches…
 
Trouw’s Last NYE Party – Amsterdam 
Legendarni Trouw otvoren je još tri dana i bacaju masivni finalni party pred zatvaranje. Znate kako to ide, Svaka zvijezda sija najjače prije no što eksplodira. Na posljednjem lineupu ikad našli su se John Talabot, Steve Rachmad, Jorn Liefdeshuis, Motor City Drum Ensemble, Mr. Ties, Interstellar Funk & Robert Bergman…

alt

 
Berghain NYE – Berlin
Barghainu ne treba najava. Pazi sad ovaj lineup: Answer Code Request, Anthony Parasole, Ben Klock, Blind Observatory, Boris, Clicks & Errors, Deetron, Discodromo, DVS1, Efdemin, Fiedel, Function, Gonsher vs. Barker, Henning Baer, Honey Dijon, Jason Kendig, Juan Ramos, Kobosil, Krystal Klear, Lakuti, Marcel Dettmann, Marcel Fengler, Margaret Dygas, Massimiliano Pagliara, nd_baumecker, Nick Höppner, Norman Nodge, nsi., DJ Pete, Pet Shop Bears, Ripperton, Roi Perez, Ryan Elliott, Soundstream, Steffi, Tama Sumo, The Black Madonna, Virginia. UGH.

alt

 
Čuj, gle… ako već nećeš biti na meskičkoj plaži, derati po New Yorku, zatvoriti čitav hotel samo u cilju najboljeg partija ikad, ispratiti kultni klub na vječni počinak ili se tresti među zidovia Barghaina nije ni važno. Budi s onima koje voliš i mjesto pada u drugi plan.
 
Prestani se opterećivati s desetcima odluka koje si donio, tako i tako ćeš većinu njih prekršiti jer da ti je stvarno do njih stalo ne bi čekao neki iluzorni nadnevak da ih se počneš držati. Samo pleši i samo budi, pozdravi sve staro noćas da bi napravio mjesta za nove lijepe priče u 2015. Dragi naši želimo vam najsretniju i najrasplesaniju godinu do sada, hladna pića i vruće ritmove, noći za pamćenje i laka jutra i još milijun malih sitnica i želja koje potajno nosite u sebi! Velika posljednja pusa od Scene u 2014.!!!
 
 
sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju