Skip to main content
  • alt
  • 10.09.2015.

UMEK leđa o leđa s Coyu na ADE-u

Tko bi rekao da je prošlo već 20 godina od kada je mali kružok elektroničkih vizionara u Amsterdamu krenuo napraviti nešto lijepo…

 
ADE se rodio s ciljem unaprjeđenja jedne kulture. Daleko odmakao od koncepta samo festivalskog vibriranja kostura, postao je toliko mnogo više, ušće u koje su se slili glazba, ples, inovacija, edukacija, nove tehnologije, druženje s umjetnicma, pomicanje granica onoga što je moguće, predstavljanje novih projekta…

alt

 
ADE će se tako ove godine odvijati u srcu listopada od 14. do 18. i ugostiti 365 tisuća ljudi na preko 300 evenata i 100 lokacija i s 2200 umjetnika od kojih je za sada potvrđeno 1675.
 
Posebno nam veselje čini najaviti novi Umekov projekt u kojem se za pultom oslanja na snažna techno leđa Coyu-a. ovaj B2B set je po prvi puta predstavljen među zidovima legendarne Ambasade Gavioli na Umekovom domaćem tlu,  a UMEK B2B Coyu + 1605ers projekt je zatim na poziv velikog Coxa preselio i na Terazza floor ibiškog Spacea 7. srpnja, da bi tri dana kasnije u Giraffe klubu oderao i na Ultri Europe.

alt

 
Nakon dugovrate beštije svijet će ih moći uloviti uz podršku Dosema, Ramira Lopeza, Siwella i Farshad Kaya u subotu, 17. listopada na Dido Events na adresi Jan van Galenstraat 315A. Dva label bossa preuzimaju pulteve u sudaru 1605ersa i glavne mačke Suara labela. Pa prrrrovjeri kako zvuče veliki zajedno ukaže li se prilika. Svašta se još može dogoditi do listopada.
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2