Skip to main content
  • 17.04.2023.

Turbulentan vikend u regiji – Illusions, Dobar House, Stella Bossi, Mr.C, Honey Dijon

Prošlog vikenda plesalo se diljem Hrvatske i regije. Donosimo dio atmosfere s najznačajnijih događaja iz Beograda i Zagreba

Piše: 


Još u četvrtak Illusions je u beogradskim Silosima u sklopu zagrijavanja za predstojeći festival ugostio Echonomista s Afterlife etikete. Dio atmosfere vidljiv je u video sažecima na Instagramu (na dnu članka ili ovdje). Petak u Zagrebu ponudio je gostovanje Mr.C-a u Petom Kupeu, dok je Dobar House u Aquariusu proslavio 7 godina gostovanjem Koltera (ex Djoko). Partijaneri Boogalooa plesali su na techno berlinske influencerice Stelle Bossi. Svi video sažeci dostupni niže na Instagramu.

Šlag na kraju zasigurno je otvaranje sezone BSH na Zagrebačkom Velesajmu uz Honey Dijon. Open air party se trebao održati na Šalati, ali zbog lošeg vremena premješten je na Velesajam u dnevnom terminu. Potom su svi skupa krenuli na aftere koji su se održavali u Petom Kupeu i Boogaloou. Spomenimo i to da se na krajnjem jugu zemlje slavio prvi rođendan dubrovačkog kluba Dubina uz Massimiliana Pagaru.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop