Skip to main content
  • 26.12.2023.

26 fotografija i kako je izgledala plesna čarolija X. sezone BSH Eventsa

Za kraj godine prisjetimo se uz fotogaleriju po našem odabiru kako je izgledala jubilarna deseta sezona BSH Eventsa

Piše: 

Naslovna foto

Marko Edge i Dino Ninković

Partijanere su poveli na putovanje kroz brojne party lokacije od klubova (Peti Kupe, The Best, Mint itd.) i spomenika (Pozdrav Suncu) pa preko sportskih centara (ŠRC Šalata, TC Maksimir) i dvorana (Boćarski dom, Zagrebački Velesajam), do predivne pozornice u napuštenom istarskom kamenolomu Cave Romane i sve to zaključili zabavom u TV tornju na Sljemenu odakle se proteže pogled na Zagreb.

Uz festivale poput Gates of Agartha i Zadar Sunset festival, Croatia Beach Music Conference na Zrću, pokretanje nove klupske večeri NoGuestlist Croatia, održani su i indoor i outdoor partiji u Zagrebu i Cave Romane.

Hrvatski brend elektroničke glazbe podario je gostovanja poput Honey Dijon, Mathame, Hot Since 82, Deborah De Luca, Marco Carola, Joseph Capriati, Dennis Cruz, Chris Stussy, Damian Lazarus, Joris Voorn, Roger Sanchez, Paco Osuna…

Valja istaknuti i doprinos podršci domaćoj i regionalnoj sceni pa su tako na eventima nastupali Aldo Morro, Alvize, Groove Masters, Pablo Panda, Lemon, Fynolla, Yakka, Mene, Baggi Begovic itd.

BSH su višestruko nagrađivani organizatori partya za brojne konceptualne događaje i festivale, a ove godine tome mogu pridodati i Ambasador nagradu za “Najbolji novi festival u regiji” koju su osvojili za Gates of Agartha održan u Cave Romane, event koji je istarski kamenolom pretvorio u plesnu bajku.

paul 1 desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.