Skip to main content
  • 26.12.2023.

Rezime vikenda: Dobar Božić, 5. rođendan Progresivne Suze, Innocent Music showcase…

Produženi vikend u znaku Badnjaka i Božića je iza nas, a diljem Hrvatske i regije održalo se pregršt elektroničkih programa. Atmosferu s plesnih podija donosimo u objavljenim video-isječcima!

Piše: 

Naslovna foto

EU Advent

Produženi vikend u Zagrebu je krenuo rasplesano s Freilaufom koji je u Peti Kupe doveo Gabrielle Kwarteng, Eduarda de la Callea, Pepi Jogardea i Antonia Zuzu.

Za vikend se održao i Planet srijeda u nešto drugačijem terminu u klubu Želježničar uz Felvera, Curses, Pabla Bozzija i Melanie Havens.

Powercore Rave se još jednom vratio u Depo klub, ovog vikenda u sastavu s Hadzyjem, Teom Haroudom, Mzperxom, Phyterom i Mibianom.

Vrhunac produženog vikenda u Zagrebu se dogodio na Badnjak i Božić. Tijekom Badnjaka, EU Advent je ugostio Bellu Techniku, a u sami Božić se uplesalo uz Felvera.

Na Božić se plesalo i u Dva Osam gdje se odvio Discorrosion party u režiji DJ Enda.

Tradicionalni Dobar Božić se i ove godine održao u Petom Kupeu, a glavni gosti su bili Love Birds uz koje su još zasvirali Egzotika DJs, Hrwo E i Tom Bug.

U riječkoj Crkvi u sklopu produženog vikenda za pultom se našao Andrologic sa svojim alter egom Fabric of Dreams gdje je proslavio prvi rođendan projekta s cjelonoćnim setom.

U Ljubljani, Klub K4 je još jednom ugostio Innocent Music howcase, a ovog puta je u prvom planu bio alfa i omega etikete Aney F. sa all night setom.

U potpalublju beogradskog 20/44 za vikend se plesalo uz Vladimira Ivkovica.

Progresivna Suza je proslavila svoj peti rođendan u beogradskom Kultu uz Hobina Rudea, Acima i N-TCHBL.

paul 1 desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.