Skip to main content
  • 23.09.2020.

30 kreativaca koji su realizirali do sada najbolje izdanje Ambasadora

Na našu adresu stižu još uvijek riječi pohvale od ekipe sa scene, za četvrto izdanje Ambasadora koje se održalo po prvi put u nama dražem klupskom ozračju.

Piše: 

Kako je naša industrija stopirana u velikoj mjeri zbog virusa, rijetki su trenutci kada možemo izaći vani kako smo navikli, opustiti se, socijalizirati na podiju i steći neka nova poznanstva.

 


Ivana Cirimotić, Monika Klier, Tena Šarčević

Ambasador u Aquariusu je stoga došao kao naručen pred sam kraj ljeta kada nam klubovi još uvijek mogu raditi vrlo ograničeno, bez plesnog podija i do ponoći. Open air partiji su izuzeci koji se ipak ne odvijaju toliko učestalo, ali ipak bilo kakav događaj sa plesnim podijem u ovom trenutku je hvalevrijedan.


Marta Kovačević i Leona Rajković

Ako ste posjetili prošlog četvrtka Aquarius ili nas pratili uživo možda niste mogli primjetiti 30 ljudi koji su dijelom bili statični, a dijelom u pokretu i užurbano šetali lijevo, desno, gore, dolje. Radi se u biti o nama koji smo realizirali cijeli projekt. Djelujemo kao Klubska scena, okupljamo se pod udrugom Klubska kultura, ali sa nama surađuju i brojni drugi kreativci sa scene iz različitih udruga, firmi, umjetničkih organizacija koji svojim obolom zaokružuju ovu priču.


Paolo Fanelli, Leona Rajković, Dora Androić, Vladimir Gjurčević, Marta Kovačević

Kako je naš cijeli projekt bio pomno pripreman još početkom godine kada se sredinom ožujka trebao održati u riječkom Pogonu kulture, ni u jednom trenutku nismo pomišljali da se održi digitalno upravo zato jer djelujemo kao društvena platforma koja motivira, okuplja i povezuje. Stoga kada se krajem kolovoza saznalo da zbog budžeta ne možemo doći u Rijeku, trebalo je znati u tri tjedna napraviti kompletnu reorganizaciju i promjene formata programa.


Robi Martinović aka Dr.obi (tonac); nastupao u programu sa Anjom Nigović kao Anja G & Dr.obi

Event je do sada bio prilagođen kazališnoj formi i nije bilo lako preformulirati ga u klupski u samo tri tjedna, ali naš team je pokazao sposobnost da u malo vremena može napraviti veliki zaokret. Žao nam je što nismo mogli doći u Rijeku jer je Ambasador bio potpuno pripremljen za realizaciju i u tome nam je puno pomogla i ekipa Distune Promotion, Željka Pendića, ali nadamo se da u narednim godinama to nikako nećemo propustiti.


Goran Tomašević (osnivač projekta) i Adnan Mehmedović (prezenter)

Za izvrstan zvuk pohvalit ćemo Aquarius koji je donio svoje najjače postrojenje i Valenta Samardžiju koji je to sve tehnički posložio i nesebično se založio za projekt; Robi aka Dr.obi je radio od jutra do mraka kao ton majstor, a Andrija Santro je držao rasvjetu. Za background music i efekte pobrinuo se Tom Bug , a brigu oko izvođača kao stage manager Sanjin Lovrin (KBS Entertainment).


Tom Bug sa djevojkom Elenom

Grga i Neven iz Vang Streama, ali kasnije i Valent i Gigi su dio ekipe oko Livestreama. Na ulazu su vas dočekivali Paolo Fanelli, Dora Androić, Marta Kovačević, Vladimir Gjurčević i Leona Rajković te križali na popisu i mjerili temperaturu. Dora Androić u protokolu je organizirala guest liste i brinula se da su prije programa stigli svi uzvanici kako bi svečana dodjela mogla početi bez promjena u programu.


Treća sa desne strane – Dora Androić; Miro Lujić

Nela Simić je pisala priopćenja, osmišljavala promotivnu kampanju i vodila odnose s javnošću, a Tena Šarčević joj pri tome asistirala. Društvene mreže preuzela je Ivana Cirimotić. Dora Škender iz synesthesie se uhvatila dekora na pozornici; FrenkyBoy iz Basscouture i Hanna su donosili ploče na pozornicu ali i pomogli u pripremama za event.


Drugi s lijeve strane- Miro Lujić

Svaki prostor ima svoje prednosti i mane, no Aquarius nam je legao baš kao naručen, a podršku od managera Dejana Labora koju smo dobili bila je na visokoj razini. I nama je klupski ambijent draži, tako da je ovo četvrto izdanje bilo izazovno i pokazalo da smo spremni na promjene formata u kratkom vremenskom roku i da o ovakvim izdanjima treba i ubuduće razmišljati jer ipak smo mi klupska scena.


E-Base

Protokol i rezervacije stolova te doček aktera scene je fantastično organizirao Miro Lujić, za fotografiju je bio zadužen Dino Ninković aka Denine.eu; a novinarski dio izjava za medije i ambasador aftermovie radili su Tina Ladić, Dora Škender, Irvin Štral i Tena Šarčević. Dizajn vizuala potpisuje Kristijan Jakić, a logo Ambasadora koji para oči, još je 2018. napravio etablirani splitski dizajner i partijaner Saša Pocrnić.


Ekipa HRT-a i Vladimir Gjurčević

Jeja Cikatić i Gana Elez koje pamtimo još iz 2018. nisu bile u Zagrebu nećemo zaboraviti jer su nam bile spremne pomoći na eventu koji se nije održao u Rijeci. Web programiranje Stipe Vudrag, a hosting Logoims/Logomedia. Voditelj programa je bio E-Base, osnivač projekta je Goran Tomašević kojem je svake godine zadatak okupiti i organizirati team te podijeliti zadatke, napisati scenarij, uskladiti satnice, pokrenuti ogromnu mašineriju prednominacija, nominacija i glasanja od struke do publike, pregovarati sa izvođačima o nastupu i još nebrojeni niz zadataka u pripremama projekta pa sve do izvršne produkcije.


Sanjin Lovrin (drugi s lijeva)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ambasador (@ambasador.hr)

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2