Skip to main content
  • 27.05.2024.

“Dobro došli u grad techna!” – pogledajte 41 fotografiju s kultnog Movement festivala

Donosimo veliku fotogaleriju s prvog dana jednog od najdugoviječnijih elektroničkih festivala.

Piše: 

Naš suradnik Tonko Mikulandra šalje ekskluzivne fotografije s kultnog Movement festivala koji je započeo u subotu u kolijevci techna – Detroitu.

U izvještaju prvog dana te među prvim dojmovima koje nam je prenio, Tonko Mikulandra je istaknuo kako mu je set Staceyja Pullena bio među najboljima koje je čuo.

Stacey Pullen je nastupio na glavnoj pozornici Movement festivala na koju su se osim njega još popeli i Stacey Hotwaxx Hale, LP Giobbi, Dom Dolla te Solomun.

Naš suradnik je posjetio i očaravajući Underground Stage na kojem ga je posebno dojmio set Colina Bendersa, a uz njega su se još našli i Milan Ariel, Reference, Paranoid London, Julia Govor i Speedy J.

Zanimljivo je bilo i na Star Gate Stageu na kojem se naš Tonko zadržao i svojim objektivom uhvatio Channela Tresa, Skreama i Loco Dicea.

Osim što je posjetio te tri pozornice, naš suradnik je obišao cijeli festival te uhvatio atmosferu i s drugih pozornica te iz prvih redova. Što je još zabilježio svojim objektivom, provjerite u nastavku.

sonic desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.