Skip to main content
  • 27.05.2024.

U Beogradu će se predstaviti autobiografska knjiga Hernan Cattanea „Moj san: Uspomene“

Idući vikend Progresivna Suza i Blender & Infinity Lighthouse u Beogradu spremaju promociju knjige Hernan Cattanea „El sueño de un DJ: Memorias“ koja je prevedena na srpski jezik.

Piše: 

Autobiografska knjiga argentinskog progressive house DJa, predstavlja fascinantnu priču o njegovom usponu i putovanju. U knjizi, Hernan Cattaneo detaljno objašnjava svoju dugu karijeru i što je za njega značilo ispuniti san o profesionalnom miksanju elektroničke glazbe na najvišoj razini.

Opušteno govori o svom prvom kontaktu s DJ-ingom, posjetama New Yorku kako bi vidio Frenkija Knucklesa uživo, rezidenciji u klubu Pachá u Buenos Airesu, te nastupima s bendom Chemical Brothers i Paulom Oakenfoldom, koji su ga odveli na međunarodnu turneju.

Ovo je obavezna lektira za svakog ljubitelja progressive house-a ili elektroničke glazbe općenito

U knjizi ćete otkriti ključne trenutke i najvažnije osobe njegove karijere, uključujući fotografije i Spotify linkove za playliste s pjesmama koje sežu do njegovih najranijih glazbenih kolekcija. Ovo je obavezna lektira za svakog ljubitelja progressive house-a ili elektroničke glazbe općenito.

Promocija i potpisivanje knjige bit će održana, 1. lipnja u Barutani (Beograd) od 21:00, prije početka partyja. Na promociju se može ući isključivo s ulaznicom za nastup Hernan Cattanea i Hobina Rudea. Osigurajte svoju kartu na vrijeme jer ona ujedno vrijedi i za promociju knjige. Karte su dostupne putem platforme cooltix.rs. Knjigu možete naručiti online od 2. lipnja putem web stranice shop.infinitylighthouse.com.

Cijena knjige je 1800 dinara + troškovi dostave. Plaćanje je moguće karticama, a za teritorij Srbije i gotovinom kuriru prilikom dostave. Isporuka za Srbiju je u roku od tri radna dana, dok za inozemstvo ovisi o udaljenosti zemlje.

Progresivna Suza, jedan je od sinonima za progressive house u Srbiji, osnovana je spontano 2018. godine kao mala grupa strastvenih ljubitelja elektronske muzike, sa sedištem u Srbiji i Hrvatskoj. U pozadini projekta je i podcast Progressive Tales, zatim label Suza Records, preko 30 organiziranih partya u beogradskim klubovima, te dva festivala u Turiji.

sonic desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.