Skip to main content
  • 22.07.2022.

Miljenko Rajaković (Mary) se prisjetio početaka 1988. na alternativnoj sceni

Miljenko Rajaković (Mary) se na svom FB profilu prisjetio početaka u KSET-u 1988., te ljudi, vremena, programa, klubova i glazbe koju je puštao te i idućih godina

Piše: 


"Počinjem raditi 1988. u KSET-u, moj prvi klub. Tamo sviram svoje korijene i pozadinu svoje glazbe, zvukove Industrial-Electronic, Experimental, EBM, Electro stvari. To su bili sjajni početci i trenutci moje DJ karijere.

Bilo je to pravo 'oldschool' vrijeme tada opskurnih danas kultnih imena, bendova, izvođača, kaseta, vinila i CD-ova s kojih sviramo. I zaista sam ponosan na taj pravi životni trenutak i razdoblje 80-ih, sva događanja, ljude, puno dragih prijatelja i uvijek zanimljivu alternativnu publiku u KSET-u, jedinstvenom i radikalnom beskompromisnom mjestu s glazbom, jednom od rijetkih u gradu.

Tamo sam imao svoj prvi program i rezidenciju 'ELECTROCUTION' do '93., a onda sam se preselio u druge klubove. Danas je to moj program 'Art & Strategy Events' s tom sličnom vrstom glazbe i stava trenutno u klubu DVA OSAM (ex Jabuka). Ovdje je 'Članska iskaznica' Kluba KSET 1992."

Pročitajte još i ovo:
Miljenko Rajaković obilježava 30 godina projekta TeHOM brojnim izdanjima

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2