Skip to main content
  • 20.09.2023.

Art & Strategy za početak nove sezone u Dva Osam dovodi Neon Lies Live

Zagrebački klub na Jabukovcu započeo je svoju treću klupsku sezonu

Piše: 


U petak 22. rujna, Art & Strategy priprema svoje prvo gostovanje ove sezone u klubu Dva Osam. Ljubitelji EBM-a, acida, new beata, electra, wavea i disca uz dobro poznatog domaćina će Maryja će plesati uz Neon Lies u live izdanju kojem će to biti prvi nastup u sklopu Art & Strategy večeri.

Iza projekta Neon Lies se krije Goran Lautar koji sklada minimalistički lo-fi darkwave synth pop zvuk s primjesema electro-punka. Neon Lies priprema mračni, senzualni, intenzivni live nastup kojeg nosi diljem Hrvatske i Europe. Pod ovim projektom Goran Lautar ima tri objavljena albuma te nekoliko singlova koji su objavljeni na etiketama poput Wave Tension, Cosmic Brood Rec., Cut Surface Rec. i mnogim drugim…

Više o 30 godina za DJ pultom se nalazi Mary

Pionir elektronske, industrijske i alternativne scene sa svojom dubokom ljubavi prema elektronici si je izgradio jedinstveni glazbeni ukus, što je primarni izvor inspiracije za njegov rad. Njegovi setovi variraju između EBM-a, electra, industriala, new beata, acida, itd. Glazbeni ukus izgrađen na elektronskoj glazbi 80-ih i 90-ih mu je dao dobar temelj za danas.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na stranicama kluba za 5,50€ te u dućanu ploča PDV na prvom katu kluba Pločnik. Upad na ulazu je 7€, a za studente uz X-icu 4€.

FB EVENT: Art & Strategy w/ Mary + special guest: Neon Lies Live

sonus 2
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
paul 2 mobile
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin