Baner

Nakon velikog tanzena prošlog petka vrijeme je za upoznavanje njegovog 'mlađeg brata'

Ponedjeljak, 28 Listopad 2019

Prošlog petka, 25. listopada održan je još jedan u nizu uspješnih tanzen događaj, pogledajmo slike i provjerimo što nas čeka u bližoj budućnosti.

Prošlog petka u Aquarius klubu plesali smo na 20. obljetnici postojanja Poker Flat etikete a u goste su nam došli ni manje ni više, no Mihai Popoviciu i Markus Homm. Atmosferične fotografije  barem jednim dijelom nam uspijevaju prenijeti još jedan uspješan event  iz radionice tanzen kolektiva.

Kao osobni odabir ključnih aktera iz izdavačke kuće Poker Flats-a, poput vlasnika Steve Bug-a , zagrijavanje ja odradio D'Gree koji je svojim pažljivo odabranim pločama i trakama vlastite produkcije kvalitetno pripremio teren za ostatak večeri.
 

Cijelonoćni b2b set dvojice velikana poput Markusa Homma i Mihai Popovicia nikog nije ostavio ravnodušnim. Plesni podij bio je potpuno popunjen a masa je ostala u pokretu do ranih jutarnjih sati. No, već ovog četvrtka u skraćenom radnom tjednu, pripremaju nam još jedan intrigantan događaj.


 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tanzen (@tanzen_kollektiv) on
 Tanzen je odlučio dobiti prinovu te  si podario   mlađeg brata i tako 31. listopada plešemo premijerno na Schmeckt das tanzen klubskoj večeri. On je intiman te ograničen na 150 ljudi koji će uživati u DJ Mozeru i njegovom gostu Theus Mago na A1 plesnom podiju Aquariusa. Ulaznice možete nabaviti na Entrio.hr  sustavu ili prodajnim mjestima.

Tanzen odobrava popust za kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticamaFacebook Event:
Schmeckt das tanzen: Mozer invites Theus Mago
 

Nakon velikog tanzena prošlog petka vrijeme je za upoznavanje njegovog 'mlađeg brata'