Skip to main content
  • 28.10.2019.

Otrovno dobar DJ i turntablist na rođendanu Klubske

Kako svako svoj hedonistički otrov bira kako bi se osjećao  živ unutar stvarnoga, otrovnice opasno dobre glazbe zauvijek su jednom Davoru šibnule svoj  toksin u međustanične prostore i u alele upisale elektroniku.

Piše: 

Rođeni Osječanin, gospodin Vrdoljak se danas upisuje na adresu zagrebačkih ulica, a u noći i scenu kao klupski Dj i turntablist, višestruki prvak Hrvatske te dvostruki DMC finalist svjetskog prvenstva u Londonu, finesijer glazbe na struju i suosnivač live elektroničkih bandova Dženeration81 i SšSš.

Već čitavo desetljeće oble vinilke su ljubavnica bez premca, a mladi ljudi su ga upoznali kao mentora  DJ radionica u Zagrebu i Puli gdje su od majstora učili scratch, juggling i beatmatching tehnike. Mlade face na sceni mogu tako od Davora pokupiti sve od metode odabira glazbe, preko digitalnog DJ-inga, baratanja MIDI kontrolerima, koncept loop sekvencera, mogu naučiti spajati opremu iz nule, osnove glazbene teorije, stvaranjem setova, snimanje i kreiranje aranžmana, pa sve do praktičnih vještina kako uhvatiti angažmane. Ako si se ikada pitao tko je domaći najmlađi stručnjak za vinyl cutting to bi ti isto bio upravo DJ Venom.

No, izvan mortadela debelog životopisa globalno raspršene vještine, Venom se pridružuje novom dodatku spektakla i gala sjajnosti rođendana tvoje Klubske. Koja je kvaka pitaš? Ona koja otvara vrata u jednosatnu izvedbu koju ćeš prepričavati unucima sijede brade i s tinitusom od mladosti na flooru. Novi, u ove slavljeničke svrhe stvoreni, projekt naziva je All Stars Band i čini ga šest genijalnih domaćih glazbenika iz raznolikih pozadina estetskih preferenci, a nastao je na inicijativu Valenta Samardžije iz Beat Bustersa/NT Wave projekta. Davor unutar banda preuzima na sebe scratching, a pridružit će mu se i NT Wave (techno gitara), Dora Fodor (procesuirani vokal), beat boxer, flautist i performer Beat Bustersa Filip Borelli aka BREGO (beatbox s looping tehnikama), drummer elektro live banda BILK-a Edi Cipal Grubišić (udaraljke, snare, hi hat) i Funk klub DJ M.I.L.E. (hang drum, specijalni efekti, sokovi, glasanje).


Pa tako sparkiraj pete 15. studenog pred dveri klupske zvijeri Aquariusa gdje Klubska slavi 18 godina plesa, postojanja, istraživanja, podržavanja i bivanja podržanom stopalima i umovima diljem Lijepe Tvoje. Slavlje nazivamo More Than Clubbing  zato što jest više i zato što uključuje sve vas koji se 18 ljeta i zima živite s nama. Prvi  i drugi  val izvođača su već ovdje, treći samo što ne prsne iz košulje, a upade hvataš digitalno na Entrio.hr  ili na fizički ožbukanim lokacijama ovdje .

Grupne ulaznice – Akcija – Uzmi 6, a plati samo 5! na Entrio

Potrudi se da nam u Aquarius stigneš na vrijeme jer počinjemo već u 21.30 audio-vizualnim spektaklom koji otvaraju Zvučna kupka i NT Wave ft. Dora Fodor, a za sve va koji ne uhvate upade na vrijeme na FB stranici Klubske bit će live stream na koji ćete moći zavitlati oko i uho. Pa dobro nam došli dragi naši!

FB Event: 18 godina Klubske scene – More Than Clubbing

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2