Skip to main content
  • 27.02.2024.

Novi val – besplatna promocija mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene

Tijekom svih godina rada Klubske Scene, uvijek smo posebnu pažnju pridavali mladim, neafirmiranim umjetnicima i akterima koji su donosili novu energiju na scenu te njihov rad učestalo pratili i o njemu pisali.

Piše: 

Kako bi smo nastavili s našom misijom promoviranja elektroničke glazbe i njenih aktera ponovno vraćamo naš projekt Novi val kroz kojeg besplatno promoviramo neafirmirane, mlade i novonastale aktere sa scene.

Klubska Scena podržaje Novi val aktera!

Pozivamo sve neafirmirane, mlade i novonastale aktere sa scene bilo da su DJ-evi, producenti, live actovi, bendovi, MC-evi, vokalisti, kolektivi, organizatori, promotori, VJ-evi, art producenti, dizajneri, fotografi, performeri, udruge, nove radijske emisije, graffiteri, influenceri i ostale kreativce koji razvijaju scenu na sebi svojstven način da se predstave svojim dosadašnjim radom i biografijama.

DJ-evi mogu snimiti i poslati nam vlastiti mix, producenti svoja izdanja i glazbu na kojoj rade, fotografi neku od svojih galerija*. Generalno, sve navedene aktere pozivamo da nam pošalju više o sebi te da nam dostave dosadađnje radove na urednik@klubskascena.hr.

*Pošaljite nam sve vaše korisne linkove, poput linkova na streaming servise gdje se vaša glazba nalazi, DJ mixeve sa SoundClouda, MixClouda, YouTubea, a fotografije pošaljite preko servisa poput Dropboxa, Google Drivea, WeTransfera.

Pridruži se Festival squadu Klubske Scene

Svakog ljeta tražimo pojačanja za naš Festival squad koji putuje, pleše i piše sa festivala, partyja i ostalih kulturno-umjetničkih događaja vezanih uz scenu. Ovog puta ne trebate čekati do ljeta da se pridružite našem timu, već nam se možete javit odmah ukoliko želite spojiti partijanje i novinarstvo te bi htjeli izvještavati za Klubsku Scenu te stjecati praksu plesom po hrvatskim i regionalnim klubovima i festivalima, kroz snimanje i kreiranje sadržaja kao i pisanjem reportaža.

S nekoliko rečenica nam se predstavi na urednik@klubskascena.hr i kaži nam zašto si baš ti idealan kandidat/kandidatkinja za Festival squad.

Naš poziv vrijedi za sve neafirmirane, mlade i novonastale akte, kao i buduće novinare iz Hrvatske te područja EX-YU regije. Čak i ako se ne osjećaš kao da je poziv usmjeren tebi, ako znaš nekog tko traži svoju šansu na elektroničkoj sceni obavezno mu prosljedi ovaj poziv.

Zajedno smo jači te zajedno možemo raditi na prosperitetu, budućnosti i samom jačanju scene!

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2