Skip to main content
  • 27.02.2024.

Press Play se vraća u Crkvu s Kali i Makarunom

Riječka party organizacija se još jednom vraća u Ružićevu ulicu 22. s novim klupskim izdanjem.

Piše: 

U subotu 2. ožujka, Press Play se vraća u Crkvu te dovodi zagrebačku DJ-icu Kali i suosnivača kolektiva i izdavačke kuće ”Kubik” – Makaruna koje će dočekati rezidenti Bruns Lay i Recep.

Kali svoju karijeru gradi od 2016. te od tada redovito odrađuje nastupe po renomiranim hrvatskim klubovima i festivalima. Njezin spektar glazbenih žanrova prilagođen je vrsti događaja na kojem svira, a u njenim setovima može se čuti sve od klasičnih zvukova housea, deepa, minimala do brzih i mračnih zvukova dub techna, ghetto techna, acid techna i mnogih drugih.

Makarun je DJ s riječkom adresom te suosnivač kolektiva i izdavačke kuće ”Kubik”. Voli kopati deep zvukovima te svirati dobre stare 4×4 grooveove s malo breakova i acida.

Bruns Lay je svoju DJ karijeru započeo u hip-hop, pop i latino vodama prije nego što se pronašao u house zvuku. Recep je svoju karijeru krenuo po lokalnim klubovima, nakon čega je uslijedila selidba u Berlin gdje je pohađao tečaj elektroničke produkcije i performansa kako bi napravio daljnji iskorak u vlastitoj glazbi.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: PRESS PLAY @CRKVA w/KALI & MAKARUN

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2