Skip to main content
  • 24.02.2024.

Ovako se 24.02.2007. partijalo u Barbarella`s klubu Nicka Colgana u Petrčanima

U krugu hotela Pinija u Petrčanima samo 12 km sjeverno od Zadra otvoren je Barbarella`s, a na današnji dan 24. veljače 2007. u suradnji s Bloopz gostovao je francuski house DJ Vendi Ludovic

Piše: 

Otvaranjem svojih vrata i gostovanjima svjetski poznatih DJa, Barabarella`s klub je tada stekao status najzanimljivijeg klupskog prostora u Zadru i okolici. Klub je bio potpuno preuređen u uber-cool stilu 70-ih. Na partyu s kojeg možete pogledati fotografije su osim Vendi Ludovica vrtile i domaće snage DJ Hide i Double G, o čemu smo pisali ovdje prije 17 godina.

Nakon što je 2006. u borovoj šumi i na plaži hotela Pinija u Petrčanima pokrenuo The Garden festival, Nick Colgan i Eddie O’Callaghan, su otvorili u istom kompleksu i noćni klub koji je bio produžena ruka budućim festivalskim aktivnostima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Barbarella`s u Petrčanima je potrajao koliko i festivalska priča na ovom mjestu sve do ljeta 2011. Nakon toga su se festivali predvođeni The Gardenom prebacili u Tisno, a nije dugo trebalo da se Barbarella`s otvori u Prosici na mjestu nekadašnjeg kluba Porat.

Kako je nastalo ime kluba? Nakon Barbarella`s kluba iz 70-ih u Brumu u koji su dečki običavali ići (koji je usput rečeno dobio ime po filmu)…

sven desk
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.