Skip to main content
  • 24.02.2024.

Ovako se 24.02.2007. partijalo u Barbarella`s klubu Nicka Colgana u Petrčanima

U krugu hotela Pinija u Petrčanima samo 12 km sjeverno od Zadra otvoren je Barbarella`s, a na današnji dan 24. veljače 2007. u suradnji s Bloopz gostovao je francuski house DJ Vendi Ludovic

Piše: 

Otvaranjem svojih vrata i gostovanjima svjetski poznatih DJa, Barabarella`s klub je tada stekao status najzanimljivijeg klupskog prostora u Zadru i okolici. Klub je bio potpuno preuređen u uber-cool stilu 70-ih. Na partyu s kojeg možete pogledati fotografije su osim Vendi Ludovica vrtile i domaće snage DJ Hide i Double G, o čemu smo pisali ovdje prije 17 godina.

Nakon što je 2006. u borovoj šumi i na plaži hotela Pinija u Petrčanima pokrenuo The Garden festival, Nick Colgan i Eddie O’Callaghan, su otvorili u istom kompleksu i noćni klub koji je bio produžena ruka budućim festivalskim aktivnostima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Barbarella`s u Petrčanima je potrajao koliko i festivalska priča na ovom mjestu sve do ljeta 2011. Nakon toga su se festivali predvođeni The Gardenom prebacili u Tisno, a nije dugo trebalo da se Barbarella`s otvori u Prosici na mjestu nekadašnjeg kluba Porat.

Kako je nastalo ime kluba? Nakon Barbarella`s kluba iz 70-ih u Brumu u koji su dečki običavali ići (koji je usput rečeno dobio ime po filmu)…

paul 1 desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.