Skip to main content
  • 29.11.2020.

Party destinacija Beograda – Half klub

Half klub jedan je od beogradskih bisera gdje se može poslušati obilje odlične glazbe koja svaki put očara posjetitelje svojim zavodljivim melodijama i ritmovima.

Piše: 


Odlični setovi, talentirani glazbenici, luda atmosfera, nezaboravni provodi krase Half klub i ostavljaju posjetitelje oduševljenima.

Vibra u Halfu je svaki put nesumnjivo opuštajuća, živahna, otvorena za sve posjetitelje, koji očekuju kvalitetnu muziku, slobodu, dobru zabavu i prijatnu atmosferu, nova poznanstva sa ljudima koji dijele istu strast i viziju kao oni.

Posjetitelji u Halfu najviše vole izvrsnost kvalitetnog sound sistema i raznovrsnost glazbenog programa koji se razlikuje od ostalih klubova. Voditeljima je izrazito bitno da su posjetitelji zadovoljni, ispunjeni i da se sa smiješkom na licu prisjećaju ludih trenutaka.

Voditeljica kluba, kreativna i poduzetna Tijana Ristić navodi: „Jako je bitno da osobe koje vode klub budu iz te priče, jer upravo da bi mjesto bilo uspješno, potrebno je dobro poznavati kako stvari funkcioniraju i što je potrebno kako bi gost bio zadovoljan na svim aspektima kada dođe tu da se provede. Mi smo polazili uvijek od toga, a pohvale od strane gostiju su nam samo dale potvrdu da smo na dobrom putu.“

Jedna od očaranih posjetitelja, partijanerica Tamara Ristić – Kezz podjelila je sa nama svoje fenomenalno iskustvo iz Halfa: "Još prije samog otvaranja, Tijana mi je dosta pričala o klubu. Kako će izgledati, da su omogućili vrhunski F1 sound sistem koji će mnogi ljudi po prvi put čuti, kao i da pripremaju dobru rasvjetu sa laserima i 3D projekcijama.

Došao je i dan otvaranja, ulazim u već prepun klub na otvorenom, koji je u potpunom mraku. Razmišljam, možda će se upaliti ta svjetla kad nastupe zvijezde večeri, tražim Tijanu i pitam da li će biti tako, a ona odgovara – "Ne, nismo stigli sve srediti, ni svjetlo ni 3D projekcije, ali to je sada manje važno, nego slušaj ti ovaj zvuk." 🙂

U tom trenutku za pult dolaze Nu Zau i Sepp, kojima je to ujedno i prvi nastup u Beogradu. Prave neki dugi prijelaz u visokim frekvencijama, dok se svi njišemo u istom ritmu. Prijelaz traje i traje, vibracije se šire, kad odjednom grune duboki bas, koji i čuješ i osjetiš. Nitko više nije znao što ga je snašlo, cijeli klub počinje vrištati i stvorila se neka specifična energija, zbog koje sam se svaki sljedeći put u Halfu osjećala kao kod kuće."

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2