Skip to main content

Osvoji Roland TB-03 na kojem su radili The Chemical Brothersi

Dvojac The Chemical Brothers pokrenuli su aukciju za Roland Boutique TB-03 bassline synth koji je već duže vrijeme ne koriste u svom stvaranju glazbe.

Piše: 


Kako biste bili u mogućnosti ući u bubanj i osvojiti ovu vrijednu nagradu potrebno je donirati 5 funti za jedan nagradni tiket ili 10 funti za dva nagradna tiketa. Aukcija traje do 17. prosinca, a dobitnik će biti objavljen 23. prosinca.

Ovu spravicu možete osvojiti ako sudjelujete u sklopu ILoveLive kampanje koja skuplja novac za pomoćno osoblje i djelatnike u kulturi koji rade u produkciji, a sve temeljem krize koja je zahvatila glazbenu industriju Velike Britanije.

Tom i Ed su pojasnili svoju odluku o sudjelovanju u ovoj akciji: "Ovo je jedan od naših dražih alata za produkciju koji nažalost zadnje vrijeme nije u upotrebi, pa se činilo kao najbolji mogući poklon ovoj akciji. Vjerujemo da će nekom pomoći u stvaranju glazbe i da će od njega nastati nešto posebno u budućnosti". The Chemical Brothers su oduševili Zagreb na zadnjem koncertu prošle godine, a izvještaj možete pročitati ovdje.

wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop