Skip to main content
  • 8.06.2024.

Pozitivni šok prvog dana glazbenog spektakla Gates of Agartha

Svjetlosni show i DJ zvijezde oduševili više tisuća posjetitelja na Gates of Agartha u Cave Romane

Piše: 

Naslovna foto

Marko OBradović Edge

Počeo je glazbeni spektakl Gates Of Agartha u Cave Romane u Vinkuranu u Istri. Više tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta s dolaskom mraka imalo je prilike uživo vidjeti dugo najavljivani svjetlosni show koji je obasjao povijesni kamenolom i sve odveo u jednu novu dimenziju.

Foto Marko Obradović Edge

Ovaj pristup bio je vođen ljudskim umom. U spoju s novim tehnološkim modelima i AI umjetnom inteligencijom stvoren je impresivni futuristički doživljaj. Jedan od najboljih regionalnih fotografa, kad su u pitanju glazbena događanja, Marko Obradović Edge, zabilježio je neopisive doživljaje koje publika imala prilike iskusiti u idealnim uvjetima.

Prve večeri nastupili su Adriatique i Seth Troxler koji su dobro poznati i hrvatskoj publici koja ih je ispratila dugim ovacijama. Prvog dana drugog izdanja Gates Of Agartha nastupili su i TSHA, Miguelle & TONS i Yakka.

Kakva je ovo bila najava večerašnjeg spektakla na kojem nastupaju Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Avantgart Tabldot te legenda Felver. Na pulskom aerodromu posljednjih je dana također prometno s obzirom na to da uz redovne pune letove, ova dva dana slijeću i brojni privatni zrakoplovi.

Festival je počeo prije dva dana Welcome partijem u pulskom Kaštelu na kojem su nastupili Ace Brothers, Jamie S i Zoe Dona. Festival zajednički organiziraju hrvatski glazbeni brend BSH i američki Gate, a održava u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Medulin. Ulaznice posljednju večer Gates Of Agartha Festivala mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

sonic desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.