Skip to main content
  • 5.06.2024.

Jedno od novih čuda tehnologije i budućnosti ovaj vikend dolazi u Cave Romane

5 tisuća ljudi uživat će na Gates of Agartha u spektaklu studija Ouchhh.

Piše: 

Za nekoliko će dana u Cave Romane posjetitelji Gates Of Agartha imati prilike vidjeti čudo tehnologije – spektakularne kreacije OUCHHH. Ovaj doživljaj možemo najbolje opisati kao spoj ljudskog uma, AI umjetne inteligenciju i tehnologije koja nas uvodi u budućnost.

Kreacije Ouchhh studia, na njihovoj društvenoj mreži, među prvima je predstavila i Oprah Winfrey. Studio je pionir podatkovnih slika i skulptura te AI umjetne inteligencije. Ovaj pristup je vođen ljudskim umom, a otkriva nove tehnološke modele koji odražavaju raznolikost konteksta i iskustava koja oblikuju njihovu futurističku perspektivu. Ono otkriva granice umjetnosti istraživanjem odnosa između arhitekture, umjetnosti, znanosti, novih tehnologija, neuroznanosti i umjetne inteligencije. Ove projekcije radit će se na 50 metara visokom zidu u Cave Romane, starom Rimskom kamenolomu, čiji je kamen korišten za izgradnju Pulske Arene. Možemo slobodno reći da će ovo biti do sada najbolji vizualni doživljaj ikad prikazan na nekom događaju u Istri.

Na drugo izdanje Gates Of Agartha, koji u petak počinje u Vinkuranu, posjetitelji iz cijelog svijeta već su počeli pristizati. Na pulskom aerodromu očekuju se i slijetanja nekoliko privatnih aviona kojima dolaze DJ zvijezde i VIP gosti.

Zabava počinje Welcome partijem u pulskom Kaštelu, 6. lipnja od 20 sati, koji je ujedno uvod u trodnevni Festival. Na pozornici će posjetitelje zabavljati Ace Brothers, Jamie S i Zoe Dona. Gates of Agartha održava se u petak 7. i subotu 8. lipnja. Prvi dan na impozantnoj će pozornici nastupiti Adriatique, Seth Troxler, TSHA, Miguelle & TONS te hrvatski DJ Yakka. Drugog dana nastupaju Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Avantgart Tabldot te hrvatska DJ legenda Felver.

Posljednje regionalne ulaznice za Gates Of Agartha mogu se kupiti u sustavu Entrio.

sonic desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.