Skip to main content
  • 27.03.2024.

Radionica 32 predstavlja set nišnih radionica pod vodstvom naših najpoznatijih kreativaca

Radionica 32, hub i coworking prostor koji okuplja kreativnu zajednicu u centru Zagreba u travnju počinje s radionicama naziva Radioničar.

Piše: 

Oduvijek ste maštali postati DJ i svirati na najpoznatijim partijima i festivalima u Hrvatskoj? Kako se rade glazbeni hitovi kroz beatove najpoznatijih producenata? Hvatate li korak s trendovima i koristite li umjetnu inteligenciju u vizualnoj umjetnosti i dizajnu? Pretrpani ste informacijama o održivosti i zanima vas što ima smisla raditi, a što ne?

Od travnja sve to možete naučiti i saznati kroz Radioničar – seriju nišnih kreativnih radionica za koje ne postoji ili manjka formalnih edukacija na različite teme i izazove iz kreativne industrije. Bilo da se radi o području glazbe, filma, kreiranja sadržaja, upotrebe umjetne inteligencije, organizacije evenata, produkcije i slično. Radioničar će kroz svoje radionice dijeliti konkretno znanje iz prakse, davati uvid u nove trendove i alate te služiti kao platforma za dijeljenje znanja te networking među polaznicima. Voditelji svake radionice su renomirane osobe s bogatim iskustvom, prepoznate u području u kojem djeluju.

Prva u seriji Radioničara je Lori Brnčić, vlasnica zero waste coffee shopa s radionicom ZERO WASTE(ish) na kojoj će polaznici u subotu 6.4. od 18-20h moći saznati koje zero waste navike apsolutno imaju smisla, a koje imaju i još bolje alternative. Uz edukaciju o različitim aspektima održivosti, dobit će konkretne alate i isplativa rješenja za svoju svakodnevicu.

U četvrtak 11.4. od 17:30 do 22h na Radioničara stiže Koolade, legendarno ime hip hop i glazbene scene, producent i beatmaker koji se proslavio suradnjama s najvažnijim glazbenim imenima kao što su Tram 11, Bolesna Braća, Edo Maajka, svjetskim legendama hip hopa Masta Ace, Ghostface Killah (Wu-Tang Clan) i Sean Price (R.I.P.). Koolade će održat radionicu glazbene produkcije i beat makinga za početnike “Make it ’till you break it” na kojoj će podijeliti svoje bogato znanje i iskustvo koje je stekao u više od 25 godina rada u glazbenoj industriji.

Već tjedan iza, u utorak 16.4. te četvrtak 18.4. od 18-20h naša najpoznatija DJ lica koji svaki vikend pune plesne podije, DJ Rea i DJ Indy održati će radionicu o osnovama DJ-inga. Ovaj DJ duo će polaznike upoznati s raznim tehnikama miksanja, uključujući pravilno spajanje pjesama i prelaze između različitih žanrova, a najtalentiraniji će dobiti i priliku za svoju DJ svirku na RNB Confusion eventu, najuspješnijem klupskom projektu u Hrvatskoj te mogućnost sviranja pred brojnom publikom na Zrću.

U svibnju slijede radionice Olivera Linzbauera “Oslobođanje majmunskog dijela mozga”, stručnjaka u razvijanju novih vještina na kojoj će svi oni koji se bore s kreativnom blokadom naučiti kako se osloboditi i izraziti kroz vizualni kanal. Za sve željne karijere u grafičkom dizajnu, Slavuj, dizajner u čijem su portfelju klijenti kao što su Rimac Automobili, Uber, Kaufland, Russell Brown i drugi, će pokazati kako stvoriti zadivljujuća umjetnička djela koristeći se umjetnom inteligencijom.

Točno vrijeme održavanja radionica saznajte na službenim kanalima Radionice 32, a kupnja ulaznica moguća je na CoreEvent platformi.

Iza Radionice 32 stoji 4:AM agency, event, PR i digital agencija poznata i po Spotlight serijama izložbi i svojim brojnim projektima kao što su RNB Confusion, Sutra je subota, Blue hours, Food Truck Festival i drugi.

Info email za upite o Radioničaru: info@radionica.com

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2