Skip to main content
  • 20.12.2020.

U Halfu jednostavno postoji kultura dolaska na after

Prošli put započeli smo priču o beogradskom biseru, utočištu pozitivnih vibracija i očaravajućih melodija i ritmova.

Piše: 


Naveli smo kako su postjetitelji oduševljeni kvalitetom sound sistema, lasera i 3D projekcija koji uzdrmaju sva njihova osjetila. Posjetiti Half u Beogradu i ostati indiferentan na magično iskustvo je nešto što se ne može dogoditi, ne spada u priču o Halfu.

Svaka večer, svaki party je u Halfu poseban, povezanu jednu priču u kojoj je svaki dio vrlo bitan i povezan. Glazbeno putovanje započinje dobrim warm up-om koji slušatelja uvodi u sinergiju emocija i zvuka, koja zatim traje satima i završava jutarnjim upotpunjenjem cijele noći ispunjene nevjerojatnim ozračjem. Posebnost Half event programa je u tome što se ne objavljuje raspored nastupa DJ-a, nego se slušatelja harmonično vodi kroz cijelonoćno nezaboravno iskustvo.

Nakon provedene noći slijedi dostojan after na koji dolaze posjetitelji iz cijelog grada i ostalih klubova u kojima su bili. U Halfu jednostavno postoji kultura dolaska na after koji upotpuni plesno i veselo jutro, a naročito ljeti, kada se taj period može nazvati pravom ljetnom oazom – zelenilo, hlad i osvježenje u vidu vodenih prsklica doprinose tome da se publika još više opusti. Što se tiče korištenja svima poznatih supstanci na afterima organizatorica Tijana ima zanimljiv odgovor: „Mislim da se pretjeruje u isključivom povezivanju korištenja supstanci sa clubbingom. Što se našeg kluba tiče, mi se zaista trudimo kvalitetnom muzikom i eventima pokrenuti u ljudima prirodno lučenje dopamina.“

Ovaj put je još jedan oduševljeni posjetitelj podjelio s nama svoju priču iz Halfa: „Kada je gostovao Traumer, prilikom samog njegovog ulaska u klub se osjetila nevjerojatna energija koju je donio svojom karizmom, pa možete zamisliti kako je tek bilo kada je stao za pult. Hoodlom je ostavio za jutro, kada se desila prava eksplozija partija, i ljudi su doslovno skakali. Miksao je 8 sati bez prestanka, a sve nas je oduševio kada je nakon svog seta nastavio triple b2b sa rezidentima DJ-evima Nemaxom i Runijem. Vjerujem da je taj događaj svakom posjetiocu jedan od dražih u životu.“

Zato kada se sljedeći put nađete u Beogradu obavezno posjetite hram dobre vibre i vrhunske glazbe, Half klub, koji će vas srdačno dočekati.

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2