Skip to main content
  • aquarius heaven
  • 2.01.2013.

Aquarius Heaven otvara novu sezonu u Sirupu

Black Light je program ekipe Chew The Fat Croatia! koja u ovoj godini starta prvim gostovanjem u klubu Sirup u Zagrebu uz gosta Aquarius Heavena.

Naslovna foto

aquarius heaven

Ukoliko dosad niste bili na Black Light večerima domaćini RRRamon! i DMT vole reći da je Black Light svjetlo na kraju tunela za "nesvrstane" ljubitelje elektronike koji žele uživati u nekomercijalnim ritmovima, a prerasli su sve što za sobom povlači posjet prosječnom rejvu u Hrvata.

Njihov prvi ovogodišnji gost Aquarius Heaven ovih je dana nastupio u Moskvi uz Robyn live band na Martini Carnivalu. Zaredali su se i skori zakazani nastupi uz Kevina Saundersona i Derricka Maya, Dubfire i Pillowtalk, pa bi mogli reći da je Aquarius Heaven „the next best thing“. Ali prije toga svega stiže u Zagreb, a s ovim gostovanjem otvara novu godinu svojih nastupa, ali i novu sezonu u klubu Sirup ovog petka 4. siječnja.

{youtube}Nl-jQo0SF7k{/youtube}

Uz Aquarius Heavena i svemir njegove senzualne elektronike koja mami na gibanje kroz pustopoljinama elektronike vozit će vas i DJ Zero, te domaći šoferi RRRamon! i DMT, a večer će vas ugrijati bolje od rakije na tašte u ovo zimsko doba.

Upad je od 23 sata 35kn do 00:30, 50 kn nakon. Mi i ovu godinu počinjemo darežljivo i djelimo 2×2 ulaznice ukoliko u nastavku napišete tko je ostavio najveći utjecaj na Aquarius Heavena u elektronskoj glazbi? Dobitnike objavljujemo u petak.

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.