Skip to main content
  • 2.01.2013.

Oživljava zagrebačka techno lokomotiva s kraja 90-tih

Techno kultura je opstala u malim i mračnim klubovima ili derutnim warehouse prostorima. 

Piše: 


To nije slučajnost, jer kao što mainstream ne trpi ništa manje od spektakla i raskoši, underground techno prije svega brije na top sound uz što je moguće manje vizualnih nepotrebnosti.

Može li hotelski disco club Valentino na periferiji postati kultni underground techno-house klub? Zašto ne, bio je jednom krajem 90-ih, početkom 2000. Upravo su intimnost starinski projektiranih diskoteka iz 70ih i 80ih godina u novom ruhu idealni za dobro underground rejvanje.

Valentino je ostao svim čagerima i čagericama u najboljem sjećanju kao klub sa zapadne periferije grada Zagreba gdje se konzumirala odlična techno-house mjuza uz glavnog rezidenta Dj Mary-a koji je definitivno ostavio traga tamo i obilježio to mjesto Zg clubbera koji se još uvijek s velikom nostalgijom sjećaju zlatnih dana Hotel Holidaya, kluba Valentino, legendarnih party-a i aftera koji se prepričavaju sa suzom u očima i velikim oduševljenjem.

Nakon više od 10 godina, klub ponovo otvara vrata 5. siječnja i kreće beskompromisno u trošenje vaših đonova. Glavni gosti uz ulaz od 30 kn su DJ Mary i Ivan Komlinović.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2