Skip to main content
  • ks web
  • 2.01.2013.

Najpopularniji članci 2012.

Početak nove godine donosi i inventuru stare. Ranije danas smo objavili što ste najviše gledali tijekom 2012., a sad provjerite što ste čitali najviše.

Naslovna foto

ks web

Nabrojat ćemo najčitanijih deset članka:

10. Tko su DJ-i koji najviše zarađuju?
Na desetom mjestu našao se popis DJ-a koji najviše zarađuju i opet je tron očekivano pripao DJ Tiestu. Honorari od kojih boli glava zaista se čine pretjeranima, no činjenica je da još uvijek ima dovoljno organizatora koji će platiti toliku cijenu.
 
9. UES-ov party prekinula policija – Pogodilo vas je i kad je UES-ov party s Alexandrom Kowalskim prekinula policija, ali nas je razveselila vijest o njegovom novom nastupu te UES-ova korektnost i ozbiljnost da organizira novi party s Kowalskim i to besplatan. Isplatilo se čekati i ponoviti!

ues

8. Paracetamol smrtonosniji od MDMA – britanski Channel 4 pokrenuo je prošle novi dokumentarac o drogama 'Drugs Live: The Ecstasy Trial“ u kojemu je iznio teze i o čistom MDMA koji bi prema istraživanjima mogao biti koristan u medicini. No to naravno ovisi o lobijima koji će vladati u budućnosti.

7. Richie Hawtin i Sven Vath u novom klubu na Zrću – Dovoljno je bilo spomenuti Richie Hawtina i Sven Vatha u jednoj rečenici i još kad dodate da gostuju u Hrvatskoj na ljeto u klubu Noa na Zrću i sreći nema kraja. Neki od vas su bili, drugima su pričali ovi koji su bili. Zovite ih opet!

6. Guetta uhvaćen u varanju – Ah Guetta, Guetta.  Kad smo prenijeli da je uhvaćen u varanju sa spuštenim faderima na Tomorrowlandu krenuo je novi val naslađivanja.

5. Vraća li se Valkana Beach Festival? – Od velikog broja festivala u Hrvatskoj pažnju vam je najviše privukao upravo ovaj članak, sentimentalni razlozi su bili u pitanju.

4. Odgovor na Guettino varanje – A potom je Guettina ekipa dala drugu stranu priče na optužbe o varanju i naravno porekla priču.

guetta

3. Stiže najveći festival elektronske glazbe – Na vijest o novom festivalu elektronske glazbe i to Ultra festivalu koji će se po prvi put održati u Europi i to u Splitu i Hvaru malo tko je ostao ravnodušan, a ni na novce koje namjeravaju uložiti kako bi sve bilo na razini spektakla. U to ćete se imati priliku uvjeriti ovo ljeto.

2. RIP DJ Hasho – Rastužila i zatekla nas je vijest o smrti dragog DJ-a Hashe, uvijek ćeš ostati u lijepom sjećanju svih kroz čije si živote prošao na bilo koji način. R.I.P.

1. Tko su najpopularniji DJ-i u Hrvatskoj? – I najčitaniji članak 2012. je nedavno objavljena lista o najpopularnijim DJ-ima u Hrvatskoj (ne nužno i najboljim, što je velika razlika) kao rezultat baze Topdeejays koja kako tvrde prati index Facebook, Twitter, Google Plus, SoundCloud, MySpace, Last.fm i YouTube fanova, korisnika, subscribera i followera. Vidimo da se lista nešto izmjenila od posljednjeg puta kad smo ju posjetili, no za dobru glazbu i tako nikakve liste nisu važne, one su tu samo da nas zabavljaju. 

atmosfera

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2