Skip to main content
  • 23.07.2011.

Buba Bar nagrađuje za Valentina Kanzyania 27.07.

Jedna od najljepših priča posljednjeg desetljeća definitivno je pripala Buba (Beach) Baru u Makarskoj. Na prelijepoj plaži smjestio se lokal koji danju odzvanja elektronskim glazbenim ritmovima na popularnim after beach partijima.

Piše: 

Naslovna foto

Buba Bar Makarska


Tamo se popiju hektolitri koktela, ekipa danonoćno partija i zabavlja se plešući ponekad i do zore a Makarska kao centar noćnog života ovog dijela Jadrana dobila je jednu novu dimenziju "clubbinga" koja je prepoznata od domaćih i stranih turista.

Buba Bar ove godine priređuje 3 elektronska gostovanja vrijedna pozornosti, no ako se kojim slučajem nađete u Makarskoj a neki od slijedećih gostiju ne sviraju, to ne mora biti razlog da se ne spustite do plaže pogledati neopisivu energiju koju generira publika.
{youtube}7gfaFN3BYBU{/youtube}

27. srpnja u goste stiže Valentino Kanzyani iz Slovenije a podrška su mu Toni Juranović, Miro i Zlaja. Ulaznica je 30 kn. 31. srpnja na after beach partiju nastupa Gramophonedzie a 3. kolovoza na noćnom partiju Marko Nastić i La-Di-Da.

Valentino Kanzyani uz Umeka poznat je kao vodeći slovenski DJ i producent što se tiče techno, a u posljednje vrijeme i tech house muzike. Valentino je DJ i producent svjetskog glasa, bilo da kvalitetu vrednujete odabirom glazbe, tehnikom miksanja ili kvalitetom produkcije. Nedavno nam je iz Slovenije stigao novi podcast u režiji dragog nam Valentina Kanzyanija koji je i ovaj put svojim preciznim odabirom i doziranim seciranjem zvukova otkrio svu melodičnost elektronske glazbe.
{youtube}lJgkMnuSUhY{/youtube}

Nedvojbeno je jedan od rijetkih producenata koji je u stanju pojačavanjem glavne melodije još više istaknuti sporedne isprepletene beatove čime ističe svoju svestranost pa mu bez obzira na stil glazbe koji u ovom trenutku odabrao i kombinirao jednostavno morate vjerovati.

Ova tech house priča ima prizvuk engleskog „Fabrica“, a na trenutke potpuno zaboravite da slušate Kanzyanija kojeg smo navikli vezati za drugačiji, brži ritam. Odmak u glazbi u ovom podcastu pokazatelj onog čime se Kanzyjani danas bavi te izravna posljedica suradnje na novom labelu Kave Sound iz Londona. Valentino je najavio objavu prvog studijskog albuma tijekom 2011.g.

Svi u Bubu! Ako želite besplatno osjetiti atmosferu Buba Bara morate u FB komentaru ispod članka napisati barem 5 produkcija Kanzyania i pozvati ekipu da lajkaju vaš komentar. 5 fanova sa najviše lajkova dobivaju po jednu besplatnu ulaznicu. Dobitnike objavljujemo 26. srpnja navečer.

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju