Skip to main content
  • alt
  • 18.12.2014.

Djed Božićnjak, odbrojavanja i šampanjci u Aquariusu

Zvuk praporaca sve je glasniji, ledeni vjetar već nosi zvukove udaljenog ho-ho-ho prema nama, ekipe se već podebelo raspravljaju gdje se ispraća Stara godina.

 
Osim toga da okrugla gospoda nosi crvene kostime s krznom like a boss i generalne sjajnosti muškaraca koji su se u prosincu odlučili odreći žileta i brijaćih aparata, Božić je ujedno i vrijeme za još nešto. Da svakako za orije u hrani i piću, ali nismo na to mislili. Ovo je vrijeme kada padaju razlike, kada stišćeš pauzu na svakodnevnim obvezama i posvećuješ se onima koje voliš.
 
Uhvati svoje pod ruku i povedi ih 20. prosinca put Aquariusa gdje te čeka veliki božićni party CHRISTMAS BASH. Svjetski hitovi zaplesat će sentiš sa starim nostalgičnim božičnim brojevima a iza pulta će ih sljubiti DJ Matroda i Danny Black. Trebaš li nešto da te opusti za šankom te čeka Becks po promotivnoj cijeni od 14kn kao i Jingle shots za desetku a i sam gospodin Mraz će navratiti da ti donese poklone.

alt

 
Kada božićna orgijanja prođu i shvatite da više ne stanete u outfit za Novu, Aquarius organizira fantastično salutiranje staroj i pozdrav novoj godini. Kažu da se po jutru dan poznaje pa ako se ova izreka tako dugo zadržala mora da u njoj ima istine.
 
Priuštite si dakle nezaboravno najvažnije jutro u godini na REUNION ULTRA NYE 2015 @ AQUARIUS CLUB ZAGREB partyju s 15 DJ-a, dva floora, uz residente TURKTHEDJ-a i Z’Spin-a, Ibiza CO 2 show-om, LED robotima, plesačicama, balloon drop-om… Započinjemo oko devetke pa sve dok sunce ne svane na horizontu po prvi puta u 2015. Mjesto za biti je Floor 1 na kojem će se neumorno vrtjeti R’n’B, HipHop, EDM i Electro House.

alt

Kako je izgledala druga obljetnica Reunion partyja možete pogledati ovdje pa golica li vas znate kuda se uputiti 31. a za nadolazeću subotu dijelimo 4×1 kartu navedete li nam ime ovog predbožićnog partija. Pobjednike proglašavamo sutra, 19. prosinca,  u podne.  Sretni vam blagdani dragi naši!

 
soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju