Skip to main content
  • 28.06.2011.

Electric Elephant u Petrčanima nagrađuje!

Četverodnevni festival Electric Elephant koji se od 14. do 18. srpnja održava u Petrčanima pored Zadra ugostit će 30-tak interesantnih imena sa elektronske scene. Headlineri su A Love from Outer space with Andrew Weatherall, Horse Meat Disco, Zed Bias, Derrick Carter, Toddla T, Ralph Lawson, Bok Bok itd.

Piše: 

Naslovna foto

Electric Elephant 2011


Festival se klasično održava na plaži u Petrčanima, beach baru Tiki, diskoteci Barbarella`s te dnevni boat partiji na brodu Argonaut. Kompletan festivalski vodič pogledajte ovdje. Tu je i poklon mix od Andrew Weatherall-a.

Klubska scena nagrađuje dva čitatelja sa četverodnevnim ulaznicama a dvoje dobivaju posebnu  nagradu – ulaznicu za "boat party" u ponedjeljak, 18. srpnja “One Deck Pirates Of The Adriatic” with History Clock, Smooth Sailing Crew, Matt Ward (Wet Play) & Francis Wooff (That Amazing Thing!).
{youtube}n6MSnr_whXU{/youtube}

Kako biste kandidirali za osvajanje četverodnevne ulaznice potrebno je u Facebook komentaru ispod članka napisati kako će izgledati vaš ljetni san na Electric Elephantu, te pozvati svoje prijatelje da lajkaju Vaš članak. Dvije najljepše priče ćemo nagraditi. Za osvajanje ulaznica na Argonaut boat partiju u ponedjeljak 18. srpnja, potrebno je na nagradna-igra@klubskascena.hr poslati u subjectu "electric elephant" napisati koliko se godina u Petrčanima održava ovaj festival.

Dobitnike objavljujemo 5. srpnja navečer. Dobitnici putem Facebooka su objavljeni u komentarima a na boat party ulaznicu su dobili  Melita Nenadić i Ivan Erkapić.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2