Skip to main content
  • eric sneo
  • 16.11.2012.

Idemo na obljetnicu UES-a

United Electronic Sound poziva sve ljubitelje dobre glazbe i plesa 17.11. u Pogon Jedinstvo na veliku proslavu 4. obljetnice postojanja same organizacije. Glavnu ulogu ima njemački techno virtuoz, Eric Sneo.

Naslovna foto

Eric Sneo

Na samom događaju očekuje vas vrhunski sound system, video projekcije, posebna dekoracija prostora i, naravno, uz sve to odlična zabava. Eric Sneu će se za pultom pridružiti Lorino, F.O.R.M. – Live Act, Pete Dux i Shi Pe.

{soundcloud}https://soundcloud.com/lorino/lorino-beton-m{/soundcloud}

Kada je bio mlad danas dobro poznati internacionalni DJ Eric Sneo, počeo je učiti svirati instrumente poput bunjeva, klavira, harmonike. 1998. postao je rezident dj u jednom od najpoznatijih techno klubova u Njemačkoj; „Palazzo“. 2002. je započeo vlastitu seriju partya „Tanz der familie“. U istom su razdoblju zajedno s Udo Niebergallom osnovani labeli Masters of Disaster i Beatdisaster. Ovi labeli su uključivali izdanja Gayle San, The Advent, Chris Liebing, Hertz, Rush, itd., te su također bila platforma za Sneova vlastita izdanja. 2003. izdani su svjetski poznati klubski hit „Ciao Bella“ i njemački hit „Tube Tech – The End“.

{youtube}eNFWj1wFE5s{/youtube}

Sa svojim jedinstvenim nastupima na e-drums/elektronskim bubnjevima u svojim setovima, Eric se brzo razvio u visoko traženog internacionalnog Dj-a. Nakon što je po prvi puta prezentirao svoj jedinstveni show „Art of Life“ na Nature One 2009, započeo je s ekskluzivnom festivalskom turnejom 2010. Njegov nastup kombinira technoidni i groovy stil Dj-inga zajedno s live nastupom na akustičnim i elektronskim instrumentima, kao što su e-drums/elektronski bubnjevi, E- accordion/elektronska harmonika, udaraljke i didgeridoo.

{soundcloud}https://soundcloud.com/hau5b3ats/sets/eric-sneo/{/soundcloud}

Za UES-ovu veliku obljetnicu djelimo 2×1 ulaznicu ukoliko u nastavku navedete na kojem ste se UES-ovom partyju najbolje proveli tijekom ove četiri godine i zašto? Dobitnike objavljujemo sutra do 12h, ako bude težak odabir, likovi vam idu u prilog!

Ulaznice u pretprodaji za United Electronic Sound dostupne su u sustavu Entrio po cijeni od 50kn.
Cijena uaznice na dan događaja iznosit će 70kn.
Ticket shop: https://bit.ly/uesentriotickets

Ulaznice također možete nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima:
„Code Bar“ – Preradoviceva 2 (Zagreb)
„Oups!“ – Frizerski internet studio / Martićeva 71 (Zagreb)
„Step“ – Caffe Bar / Dankovečka 1a (Zagreb)
„Maradona“ – Smart Shop / Tkalčićeva 12 (Zagreb)

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk