Skip to main content
  • 28.10.2014.

KS Giveaway uz Electronic Beats, klub Depo i Get Physical

Utorak je rezerviran za KS Giveaway, a ovaj put nagrađujemo troje čitatelja sa nagradama koje su omogućili naši partneri Electronic Beats festival, klub Depo i etiketa Get Physical.

Piše: 


Četvrto izdanje Telekom Electronic Beats Festivala Zagreb održat će se 8. studenog u galeriji Lauba. Nastupaju Erlend Øye, Den Sorte Skolle, Patrick Wolf i Eyedress.

Label Get Physical jedan je od onih koji posebno cijeni pravi duboki oldschool house, baš onakav kakav je bio u začetcima ranih 80-ih kada su pioniri u zoru elektronike tek počinjali eksperimentirati s ovim izričajem.

Zagrebački klub DEPO od otvaranja ovoga proljeća do danas bilježi brojne klupske programe i gostovanja.

1. nagrada
1×1 mjesečna ulaznica za DEPO (vrijedi za sve partije u studenom)

2. nagrada
1×2 ulaznice za Electronic Beats festival

3. nagrada
Poklon paket izdavačke kuće Get Physical
– vinyl (Roach Motel – Wild Luv)
– digitalni download kompilacije Tears povodom 12 godina etikete
– naljepnice sa logotipom Get Physicala

Nagrade će osvojiti troje čitatelja i čitateljica koji točno odgovore na slijedeći zadatak: Nabrojite barem 3 DJa koji su do sada gostovali u zagrebačkom Depou.. Svoje odgovore možete ostaviti u Facebook komentarima ispod ovog članka, te pozvati prijatelje da lajkaju Vaš odgovor. U slučaju više točnih odgovora, vrednujemo broj lajkova. Nagrade mogu osvojiti isključivo čitatelji KS sa prebivalištem u Hrvatskoj. Pobjednika ćemo proglasiti u petak, 31. listopada 2014. godine u 14 sati.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk