Skip to main content
  • 17.10.2019.

MYUZ otvara novu zimsku sezonu u Zagrebu

Početak zimske sezone MYUZ kolektiva zakazan je za 18.10. u klubu Klub. (Zagreb), a za pultom će se naći cijela postava – dva back2back seta Hudi b2b Lu kaku, Yakka b2b Mario de Sicillio solo set.

Piše: 


Ulaz cijelu noć je 30kn, a večer će žanrovski definitivno proći kroz nekoliko stilova – od deep, minimal, classic housea sve do tvrđeg tech zvuka. MYUZ je imao zaista uzbudljivo ljeto, pogotovo u klubu Steel (Rovinj) gdje je već prvi party uz Sicillija i Maria Mijatovića rasplesao oko 600 posjetitelja.

Usljedila je Steel ljetna rezidencija četvrtkom pod nazivom KeepDeepNight na kojoj su ugošćeni Adopted (Novi Sad), Paula Stehlik (Pula), te Nick Radošev (Pula) i nekoliko većih MYUZ partya gdje su gosti bili Marko Nastić (Beograd), Marco Dez i Miss Wallace (Afrer Caposile, Italija) uz reszidente Hudija i Sicillija.

Osim toga, ni kontinentalni dio nije spavao kroz ljeto pa je MYUZ ekipa obilježila i aftere na festivalima Pine Fest u Samoboru te Dani piva u Karlovcu, a odradili su veliki party u klubu Vanilla (Vinkovci) povodom 54. Vinkovačkih jeseni.

FB event: MYUZ Winter Season Opening

Nagrađujemo sa 2×2 ulaznice!

Nagrade osvaja najbrži prst koji u komentaru ispod članka nabroji točno sve članove MYUZ kolektiva!

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2