Skip to main content

Mayell kreće na turneju po eminentnim europskim klubovima. Stiže i kod nas!

Skriveni dragulj slovenske underground scene Mayell, koji je stasao u kultnim klubovima Zoo i K4 nakon kraćeg odmora vraća se ponovno za pult.

Piše: 

Mayell je jučer na svojim društvenim mrežama objavio popis europskih klubova u kojima će nastupati idućih mjesec dana, a među kultnim mjestima nalazi se i naš 18. rođendan u Aquariusu gdje dolazi sa Valentinom Kanzyaniem budući da oboje čine LuckIsOn kolektiv.

Slovenac koji uživa veliko poštovanje publike i promotora diljem Europe zbog svojih setova, ali i produkcije vraća se ovog petka 18.10. u ljubljanski klub K4 odakle je sve i počelo. Subota je isto radna pa sa kolegama iz kolektiva leti u Italiju gdje će zavrtiti u vrlo poznatom klubu Tenax (Firenza) 19.10.

Prvu noć mjeseca studenoga otvorit će nastupom u RobertJohnson klubu u Offenbachu, dok osam dana poslije 09.11. stiže u berlinski Sobremesa klub. Ovu sjajnu turneju nastavit će dolaskom u Zagreb 15.11. na naš rođendan.

U prodaji su još kontigent Standard ulaznica kojih je sve manje na Entriu ili prodajnim mjestima. Početkom studenoga cijene ulaznica biti će nešto skuplje, kao i na samom ulazu u klub.

Kompletan program "More Than Clubbing" rođendana bit će objavljen kroz nekoliko dana. Mayella ste u intervjuu i miksu mogli slušati prošle subote u emisiji "Radio 101 in the mix", a slijedi 26. listopada i Radio Split u našoj emisiji "Jezgra". Uskoro pripremamo i razgovor i podcast kojeg ćemo objaviti uoči partija u Zagrebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mayell (@mayell_____)

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2