Skip to main content
  • 13.12.2012.

Ogrebite se za upad na povratnički party Bass Invadersa

U duhu najboljih poteza omiljenih domaćih političara, Bass Invadersi krše obećanje dano prije tri godine i vraćaju se samo jednom – a možda još i koji put – na originalno mjesto zločina kako bi prizvali zlatne dane zagrebačke drum & bass scene, ali i novu i staru mladost.

Piše: 


U subotu 15. prosinca u studentskom klubu KSET, Bass Invadersi privremeno izlaze iz mirovine i deset godina nakon prvotnog grijeha u punoj postavi organiziraju još jedan, još intimniji, još znojniji i još glasniji tulum. Za muziku će se pobrinuti standardna bassinvaders! postava: Gekko, Juice, Chatko i Odium, a za neizostavni vizualni doživljaj će se Bass Invaders rezidentima .exe i Somatik pridružiti gosti iz Masa Krua iz Rijeke – poznati dvojac Lole.Kee.Bolek.
{youtube}P1v2dlEZmZg{/youtube}

Stoga, ukoliko vam nedostaju dokoni studentski dani, ukoliko priželjkujete nepoznate ruke na bedrima i poljupce s mirisom piva ili se tek s čežnjom prisjećate skrivanja u klupskim zahodima, Bass Invadersi vas srdačno pozivaju da navratite – no imajte na umu da oni nude samo glazbu i mjesto – a s vama dolazi prava zabava.

Vrata kluba otvaraju se u 22 h, a ulaznice za ovaj tulum možete potražiti na klupskoj blagajni po cijeni od 20 kn na večer tuluma prije ponoći, te 30 kn nakon ponoći (za osobu iznad 18 godina). Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

3×1 upadnica za sve koji točno napišu najljepšu povratničku poruku Bass Invadersima.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2