Skip to main content
  • 8.03.2013.

Proljetni leptirići u Ambasadi Gavioli

Proljetni program u Ambasadi Gavioli otvara jedna od najvećih ikona elektronske glazbe, a Klubska Scena i Fetch The Vibe, dva čitatelja sa po dvije ulaznice vode u Izolu.

Piše: 

Naslovna foto

John Digweed


John Digweed je predstavnik generacije DJa i producenata, koji su zavladali u 90. godinama i ubrzo postali pojam za progresivni zvuk te epske setove, pogotovo one, snimljene za kultne serije Renaissance i Global Underground. Svih ovih godina ostao je pojam za promotora klupske kulture, koji u svojim setovima spaja najnoviju glazbu različitim elektronskim žanrovima, sa svojim labelom Bedrock konstantno predstavlja nova imena, a promovira ih i u svom radijskom showu Transitions.

Posljednjih godina ojačao je i reputaciju producenta filmske muzike, a trenutačno oduševljava s četiri CD-a dugačkim DJ-mixom "Live in London", čiji preview možete preslušati i downloadati gore, snimljen na godišnjici kolektiva Bedrock u klubu Fire and Lightbox u desetom mjesecu. Uz Johna će vas 30. ožujka u Ambasadi zabavljati još Gramophonedzie, Lemon, Dejan Miličević, Boltzmann i Alex Cvetkov.

Kako biste konkurirali za ulaznice potrebno je da isključivo na Facebook stranici Klubske Scene u share članka ostavite odgovor na slijedeći zadatak: zamislite da ste u ulozi DJ-a koji svira pred 2000 ljudi u klubu i morate preko mikrofona nešto kazati, te s tom rečenicom dignuti atmosferu na partiju. Što biste pritom rekli?

2×2 ulaznice osvajaju oni sa najinspirativnijim odgovorom. Dobitnike objavljujemo 27. ožujka. Ulaznice mogu osvojiti samo osobe 18+.

sonus 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju