Skip to main content
  • roger sanchez nic fanciulli
  • 13.10.2013.

Roger Sanchez i Nic Fanciulli u Ambasadi Gavioli

 Nakon odličnog lanjskog nastupa, američki se DJ i producent Roger Sanchez u produkciji ekipe Fetch The Vibe vraća u Ambasadu Gavioli.

Naslovna foto

roger sanchez nic fanciulli
 
Zna se kakav nastup te kakvu glazbenu priču možemo očekivati od poznatog Grammy dobitnika – ništa manje od najboljeg. Glazba mu je u krvi već od rane mladosti kada se prvi put sreo s miješanim žanrevima soula, salse, diska pa i rocka i hip-hopa koji su u osamdesetima vladali ulicama New Yorka. {youtube}-Hy5ChuQrgI{/youtube}
 
Dodatnu pozitivnu energiju možete očekivati od još jednog DJ-a i producenta, vlasnika jako popularne etikete Saved Records, a to je Nic Fanciulli. Ime,koje se pojavljuje već punih  deset godina u društvu najvećih techno i tech house producenata te uživa  poštovanje svih prisutnih na underground sceni. 
{youtube}Fi45s7HAkgs{/youtube}
 
Naravno, bez podrške domaćih imena nema showa te će Sylvain i Angel Anx na main flooru odigrati svoju ulogu, a Eddie F će u Mezzaninu predstaviti svoju viziju kroz prošireni, cjelonoćni set.
 
Party se održava u subotu, 19. listopada, cijena ulaznice u pretprodaji je 20 eura, a na ulazu ćete izdvojiti 25 eura. Mi pak smo široke ruke te dvoje čitatelja koji točno navedu barem tri aliasa Rogera Sancheza nagrađujemo jednom ulaznicom. Dobitnike objavljujemo u srijedu popodne, a odabiremo ih slučajnim odabirom.

{jcal_latest eventid=4425}
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk