Skip to main content
  • alt
  • 23.12.2014.

U Novu godinu s ekipom iz Gjure 2

3,2,1… i grljenje, i puse, i razdraganost, i glazba i nove odluke (uživaj sad u njima dok te još drži elan, cca 5.1 počinju isprike) i ekipa iz Gjure 2 na novogodišnjoj misiji.

 
Zašto da dođem u Gjuru 2 Sceno? Hah! Kao i većina sjajnih stvari u životu na koje pitamo zašto, odgovor je: “Zašto ne!” Pa tako u maniri ove, debelom razložnošću poduprte, odluke uputite stopala prema Medveščaku.
 
Ulogu Gospodina u frazi godine Gospodnje preuzeo je techno i ekipu ne zanima na koje božanstvo ste pretplaćeni jer oni svijeće pale samo ritmu.
 
alt

Fabian Jakopetz, Matya, Sthekerson, Gogolesko, Sylph, Rene, Leon B, Nemir i Ni & Senno oko desetke započinju Godina Techna 2015. party i iz zvučnika će narednih deset sati cijediti najbolji undergorund.

 
Dragi naši, po jutru se dan poznaje i G2 ekipa vas poziva da s njima, nasmijani i zadovoljni, dočekate The Jutro godine. Osmijesi su besplatni a kod nas su, kako već znate, legitimna valuta za karte koja nikada neće doživjeti inflaciju i ostavi si u džepu 60/80 kn (dame)  i 80/100  kn (momci). Stoga baci nam koji i 31. prosinca kada sunce sjedne u zenit, navrati provjeriti je li jedna od pet karata koje dijelimo baš tvoja. Do tada Gjuro 2 i Scena žele ugodne, site i rasplesane blagdane!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2